PARTYINFO

 

ROXY LATE NIGHT ACOUSTIC CHILL OUT SHOW CASE

Datum konání:
09.10.2012 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Piano (sólový projekt Mikoláše Růžičky - Republic Of Two), dné
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 80/130 czk + Studentská Akademie (od 17:00)
 
 
První koncert sólového projektu Mikoláše Růžičky PIANO bude hostit Chill out Roxy

S podzimem se do ROXY znovu vrací projekt ROXY Late Night Acoustic Chill Out Show Case, který nabízí koncerty zajímavých jmen v unikátním komorním prostředí Chill Outu ROXY, jež nemá daleko k pohodlí vlastního obýváku. Není tedy náhodou, že právě v rámci ROXY Late Night Acoustic Chill Out Show Case se v úterý 9. 10. v chill outu ROXY úplně poprvé naživo představí PIANO, sólový projekt Mikoláše Růžičky zRepublic Of Two, který pod tímto názvem právě vydal debutové album.

 

To se nahrávalo v domácím studiu Mikoláš Růžičky a ve studiu Jámor zvukového mága Ondřeje Ježka, který je podepsaný i pod celkovým zvukem desky. Hudba PIANO na první poslech zaujme melancholicky zasněnou atmosférou a zvukem mísícím v sobě akustické nástroje a jemnou elektroniku.

Právě křehká a intimní muzika PIANO, v níž lez slyšet prvky folku, alternativního indiepopu, ambientu či shoegaze, je do Chill Outu ROXY jako dělaná. Společně s Mikolášem představí skladby PIANO v živé podobě jeho bratr Štěpán Růžička (basa, Republic of Two), Honza Janečka (bicí, Republic of Two a Luno) a Timon Svoboda (kytara).

V roli speciálního hosta pak vystoupí electro-akustický ambientní projekt Ondřeje Holého s názvem dné, který má aktuálně na svém kontě dvě slibná EP (Talking With Crayons /2009/ a Eatin a Wrapper Instead of Candy /2010/) a co nevidět bychom se měli dočkat nového materiálu, který by tedy velmi pravděpodobně mohl zaznít i 9. 10. na ROXY Late Night Acoustic Chill Out Show Case.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016