PARTYINFO

 

RETROSPECTION!!NIGHT

Datum konání:
05.10.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Cover Place
DJs:
Ketan, Dannloop, Aleš Bleha, TGT (Aquaphonic.cz)
Popis:
start 21:00
 
 
Retrospection!!night v novém!

Po několikaměsíční pauze se vrací DJ Ketan se svou pravidelnou taneční akcí, se kterou vás bezmála 3 roky zásoboval v klubech Le Mirage a v Paláci Akropolis novými hudebními zážitky, neokoukanými DJi, ale i ostřílenými matadory nejen české taneční scény...

 

Nyní již ale nehledejte Retro!!night v programu Paláce Akropolis, ale v novém a neokoukaném unikátním prostoru Cover Place, který vznikl v plně funkčním a všechny směrnice splňujícím atomovém krytu v Praze na Vysočanech. Tento klub, který nabízí až 3 samostatná pódia a kapacitu více jak 1.200 lidí, byl pro Ketana jasnou volbou. Opět to posouvá jeho akci o krůček dál.

Cover sídlí jen necelých 300 metrů od MHD uzlu Vysočanská a je tedy velice dobře dostupný z jakéhokoli místa v Praze 24 hodin denně.

Na pomyslnou premiéru v Coveru si DJ Ketan pozval své staré známé kolegy, kteří již Retro!!night několikrát navštívili. Jako prvního musíme zmínit úplně prvního DJe, který na akci hostoval, a kterým je DJ Dannloop. Ten kromě jiného na této akci oslaví i své narozeniny. Toho si vážíme!

Dalším hostem bude jeho dlouholetý kamarád Aleš Bleha, který svým osobitým setem celou akci zahájí. A se svým techhouse/minimal setem přijede na Retro!!night úplně poprvé i DJ a producent TGT (Aquaphonic.cz). Na tohoto chlapíka se opravdu těšíme!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016