PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
03.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Bas Mooy (NL), The Keeper, Shimity, LamyCZ, Xdoome, Hory_Doly, Ironiq, NegaTyFF
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
 
Bas Mooy: "Techno je hudební styl, který se musí vyvíjet" Bas Mooy hostem párty My name is Techno
Holandský mistr temného techna Bas Mooy na akci My Name Is Techno!

V sobotu 3.11. k nám do České republiky po delší době opět zavítá mistr svého oboru, mistr temnějšího a ostřejšího techno soundu, spolumajitel legendárního labelu Audio Assault a sublabelu Arms. Na kontě má velkou spoustu vydaných releasů a remixů, vydává na většině důležitých techno labelech, jmenujeme např. Planet Rhythm, Submissions, Fine Audio, Naked Lunch, a to už od roku 1999, a hraje na světových festivalech a akcích. Je nám velkou ctí přivítat vůbec poprvé v Praze tohoto umělce, kterým není nikdo jiný než Bas Mooy. Už teď se na vystoupení tohoto techno matadora opravdu těšíme, neboť toto bude trochu jiná nálož. Pojďme si tohoto umělce představit trochu více zblízka!

 

Bas Mooy, vlastním jménem Bas Martijn Mooy, se narodil v roce 1976. Mezi jeho hlavní působiště vždy patřil Rotterdam, odkud se představoval na mnoha frontách v techno scéně už od roku 1999. Hodně ovlivněn byl industriální a průmyslovou silou města, postupně našel cestu pro vytvoření unikátního temného zvuku, který ho přivedl do popředí evropské techno scény.

Bas Mooy

V roce 2002 nastartoval spolu s kolegou Jeroenem Liebgretsem aka Radialem legendární label Audio Assault, který vyústil v narození dalšího úspěšného sublabelu Arms.

Od té doby oba budovali silnou a stále rostoucí fanouškovskou základnu na celém světě a dlouhou dobu udávali a udávají standard pro současné dark techno.

Po mnoho let byl Bas Mooy členem "Rotterdam Underground Collective" pořádající od roku 1996 více jak sto dílů legendární techno akce v Rotterdamu "Strictly Techno!".

Bas hrál v mnoha nejlepších klubech a festivalech po celém světě a je pravidelným a váženým hostem na světovém  festivalu Awakenings...

Bas Mooy

V průběhu let se stal Bas velmi pracovitým producentem, který tráví mnoho hodin ve studiu a vydával hudbu na respektovaných labelech jako Planet Rhythm, Roots, Naked Lunch, Impact Mechanics, Submissions, Patterns, Blank Records a samozřejmě na svých vlastních Audio Assault a Arms. Bas nevykazuje žádné známky zpomalení ani v roce 2012!

techno connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016