PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
03.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Bas Mooy (NL), The Keeper, Shimity, LamyCZ, Xdoome, Hory_Doly, Ironiq, NegaTyFF
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
 
Bas Mooy: "Techno je hudební styl, který se musí vyvíjet"
Bas Mooy hostem párty My name is Techno

Zdravíme opět všechny fanoušky kvalitní elektronické hudby a zejména ty, kteří holdují kvalitnímu technu. Dne 3.11. proběhne v clubu Touster další pokračování techno akce My name is Techno. A máte se rozhodně na co těšit. Bude tak trochu jiná nálož! Headlinerem této párty totiž bude holandský dj a producent Bas Mooy.

 

Celý večírek otevře nezmar techno scény na severu Čech. Brázdí kluby po celé republice a rozžhavý Touster na ty správné otáčky. Z České Lípy dorazí dj Xdoome.

Dalším pozvaným, který brázdí taneční scénu už nějaký ten pátek a zahrál si na většině českých techno akcích je Keeper. Jmenujme např. Apokalypsa, Techno masters, Pig Fest, Summer Session a spousty dalších. Nesmíme zapomenout i na jeho producentské schopnosti, vydává na labelu Mastertraxx, jako producent si říká Makarov, ale většina z nás ho zná jako The Keeper.

A teď zlatý hřeb večera! Jako headlinera tohoto dílu jsme si pozvali mistra svého oboru, který k nám přiletí z Holandska. Spolumajitel uznávaného techno labelu Audio assault a sublabelu Arms, producent, který už dlouhou dobu udává směr stylu "dark techno". Pravidelného a uznávaného hosta světového festivalu Awakenings, pořadatele legendární party " Strictly Techno" v holandském Rotterdamu. Je pro nás čest představit Vám poprvé v Praze producenta, který si říká Bas Mooy.

A zcela jistě nemůžeme zapomenout na poslední dva, kteří pro Vás tento mejdan chystají a samosebou i oni si připraví pořádnou porci ostřejšího techna a celý mejdan pro Vás dotáhnou do samotného konce. Připravte se na old school nářez od Djane Shimity a LamyCZ.

Ale ani to není všechno! Tentokrát budete mít k dispozici na své kreace i horní lounge stage, kde bude hrát kvalitní hudba pomalejších beatů. Těšte se na minimal, tech - minimal, tech - house a kdoví v co ještě se to zvrtne.

Vystoupí zde projekt Hory_Doly, který vznikl v roce 2004. Stylově vychazí z kombinace stylů a dal by se zařadit mezi groovy minimal pumping techno plné vokálů a nekonečných ploch. A samozřejmě uslyšíte i jejich vlastní produkci. Zahraje zde také pražský DJ Ironiq a sekundovat mu bude náš velmi dobrý přítel, nestárnoucí pařmen a DJ, říkající si NegaTyFF.

Akce odstartuje úderem 21h a vstupné bude 100 czk.

 
Holandský mistr temného techna Bas Mooy na akci My Name Is Techno!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016