PARTYINFO

 

CLASH! & RE:DRESS

Datum konání:
27.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Vegamoore (it) & The Fakes, Radek Honc (expresradio), Toxique DJs, Tuco
Live:
Inarcadia (au) + Seeds of Blood (au) + Birds & Wolves + At8onthepingpongtable, This Night Draws The En
 
 
Další Absolut Re:Dress tentokrát s Toxique v DJ setu!

Zatímco z klasického mejdanu si domů zpravidla odnesete maximálně kocovinu, na prvním Re:Dressu jsme všem ukázali, že se prostřednictvím párty dá taky slušně obohatit šatník. A míníme v tom pokračovat. Tentokrát nám s pohřbíváním šedých mejdanů pomůže v exkluzivním DJ setu kapela Toxique, která se barev ani výzev rozhodně nebojí. Pokud jste na tom podobně a chcete zažít něco neobvyklého, doražte v sobotu 27. října do Chapeau Rouge!

 

Absolut RE:DRESS 02
Toxique (DJ set), Tob Jirous, Tuco
27. října 2012 od 23.00 hodin, CHAPEAU ROUGE, Jakubská 2, Praha 1
Cena: 50 Kč, vstup do obou pater (RE:DRESS+CLASH!): 100,-

Facebook

Event

O co vlastně jde? RE:DRESS je párty, na kterou si vezmete něco navíc a až zazní znamení, vyměníte si část oblečení s někým jiným. Může to být čepice, šátek, tričko nebo náramek. Odvaze (a ostatně ani odvázanosti) se meze nekladou. Vše probíhá na dobrovolné bázi a nikdo vás do ničeho nebude nutit, ale pokud předvedou pozvaní DJs v čele s TOXIQUE to, co TATA BOJS na prvním RE:DRESSU, z klubu neodejdete jen se vzpomínkou na neopakovatelný hudební zážitek, ale taky téměř jistě s několika skvělými kousky na sobě.

Stačí, když si zapamatujete jednoduchá pravidla: vezměte si na sebe/s sebou něco, co můžete postrádat, dojděte do Chapeau na RE:DRESS, a jakmile zazní znamení, vyměňte si část svého outfitu. Samozřejmě myslíme i na ty z vás, kteří se ničeho zbavovat nechtějí nebo přijdou nepřipraveni. V naší "antišatně" si za panáka určitě vyberete módní doplněk, který bude korespondovat s vaší náladou či vkusem.

Kromě již zmíněných TOXIQUE v DJ setu se o zábavu postarají také spisovatel, herec, režisér, muzikant a "bývalý model" TOB JIROUS a anglický velvyslanec bass music žijící v Praze DJ TUCO. Čekejte tedy pestrou směs muziky všech různých žánrů.

Ve stejnou dobu jako RE:DRESS bude v Chapeau probíhat také párty CLASH! Tam dorazí rozjetá benátská electro dvojka VEGAMOORE, známá u nás svižným remixem "K.I.D.S." od Sunshine. VEGAMOORE přicházejí s osvěžujícím mixem electra, house a punku, aktuálně vydávají na labelu Dim Mak gurua EDM Steva Aokiho. Naživo se poprvé objeví právě na mejdanu CLASH! vs. Absolut RE:DRESS vol. 2. VEGAMOORE doplní rezidentní THE FAKES, kteří aktuálně představili ostrý remix pecky "Homo Demo" od Tata Bojs, a taky dubstepoví WOOSTEP.

RE:DRESS

TOXIQUE:
http://www.toxique.cz/cs/
http://www.facebook.com/toxiquemusic

TOB JIROUS:
http://www.czechlit.cz/autori/jirous-tobias/author.profil/
http://www.facebook.com/tobias.jirous

TUCO:
http://www.facebook.com/Tucodj
http://soundcloud.com/djtuco

CHAPEAU ROUGE:
www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016