PARTYINFO

 

BE AT:

flyer
Datum konání:
19.10.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Peter Horrevorts (nl) & Schwa & Ark & Alex C (swe), Liquid A, ABAB & Tenten
Live:
The Kabeedies (uk) + The Dogsbodies + Bogotá Orkestar (us/cz) + Europhonix
 
 
DADA již tento pátek v Chapeau Rouge

BORUSSIA (FR/Top Billin, Southern Fried)

Tento pařížský producent se dostal do povědomí široké veřejnosti hlavně díky své nejznámější skladbě "Get Your Love", která vyšla na kompilaci Major League House u finského labelu Top Billin, u nějž vydal i svůj další track The Magic Hornet a to opět na kompilaci, tentokrát s názvem Premium Crates Compilation. Dále má svůj remix například na Pressure EP Remixes od Keith & Supabeatz a to ke stejnojmenné skladbě "Pressure", toto EP vyšlo u známého labelu Southern Fried, u kterého vydávají např. Crookers, Tony Senghore a další. Spoustu jeho dalších skladeb šlo slyšet na různých podcastech Sound Pellegrino, kde o něm Teki Latex řekl: "Borussia je velmi talentovaný producent. Mám z něj velmi pozitivní pocity. A i přesto, že ještě nemá svůj velký hit, až ho udělá, bude úžasný, protože tento dj opravdu ví jak na to.

Podporován: Fake Blood, Teki Latex, SCNTS, mámou, BS1, Audionite, Maelstrom, kočkou, Ego Troopers, Attaque, Modek a holkou s kterou spal minulou noc...

Více na: http://soundcloud.com/borussia-1

https://www.facebook.com/AgentBorussia

Tenten

Dvojice mladých pražských producentů/djs. Na scéně se pohybují rok a půl a za tu dobu již hráli v nejznámějších českých klubech jako např. v Roxy (na akci VIBRATOR), Meetfactory (na Muffin, Muffin), Chapeau Rouge (na Clash!, Bashy) a také v Mersey v Brně (na Origin) a to po boku djs jako jsou Jack Beats z Anglie, Don Rimini z Francie, Say Dubai z Itálie, Bad Mojo ze Slovenska, Tvyks nebo Tuco. V současnosti pořádají s dvojicí ABAB v Chapeau Rouge svojí residentskou noc DADA, kam se snaží zvát zajímavé dje jak z čech tak ze zahraničí.

Poslední mixtapy: Variabile, Vacanza, Maggio

Více na http://soundcloud.com/tenten1010/ nebo http://www.facebook.com/TENTENDJS

ABAB

Mladí pražští djs, kteří společne s TENTEN pořádají >⋀>⋀ / DADA, na kterou pozvali italské duo Say Dubai, českého producenta a pořadatele legendárního VIBRATORu - Tvykse. Hrají od Erola Alkana disca, přes Brodinskiho techno až po electro od Club Cheval. Hráli na akcích Clash! a Bounce! Bounce! v pražském Chapeau Rouge, kde jsou nyní resident DJs. Účinkovali na akcích po boku Don Rimini, Pelussje, Wonkap, Q.G. a Bugaboh & Aphrodite.

Více na http://www.facebook.com/weareABAB nebo http://www.soundcloud.com/weareabab.

DADA Cabaret Team

Mladí djs, kteří se snaží přivést do Prahy to nejlepší z celého světa, někdy hrají ještě nevydané skladby, které jim producenti posílají. Již si do Prahy pozvali milánské duo Say Dubai, které vydalo debutové EP na německém labelu No Brainer, slovenského producenta Bad Mojo... Jejich snem je přivážet každý měsíc známé i méně znamé djs z celé planety od Austrálie přes Evropu až po Ameriku.

Více na http://www.facebook.com/DADAPRAGUE

 
Peter Horrevorts se představí tento pátek na akci BE AT:

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016