PARTYINFO

 

MISTROVSTVÍ ČR VE SKATEBOARDINGU

flyer
Datum konání:
29.09.2012 - 30.09.2012
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
afterparty DJs
Info:
http://www.cesky-skateboardovy-pohar.cz
Line-up:
29. 9. Sobota 


09:30 Registrace, volný trénink

12:00 Vstup pro veřejnost
13:00 Kvalifikace streetstyle
17:00 Kvalifikace bowl
18:30 první kapela
19:30 druhá kapela

20:30 třetí kapela

21:30 DJs

30. 9. Neděle


10:00 Volný trénink
13:00 Vstup pro veřejnost

14:00 Semifinále street
16:30 Finále bowl
17:30 Finále street
18:30 Best trick contest
19:30 Vyhlášení výsledků
20:00 After party DJs
 
 
Finále mistrovství ČR ve skateboardingu se již tradičně bude konat na pražské Štvanici

Přijďte se rozloučit se skateboardovou sezónou 2012. V Mystic skateparku na ostrově Štvanice se bude konat Mistrovství České republiky ve skateboardingu již po šestnácté. Závod je zároveň tečkou za letošním adidas Českým skateboardovým pohárem 2012. Skateboardová špička bude závodit o prize money 50.000,- Kč. Mistrovství ČR ve skateboardingu 2012 se koná ve dnech 29.-30. září. Z tohoto závodu vzejde letošní mistr ČR a bude zde také vyhlášen i vítěz celé série adidas ČSP 2012, která se letos skládala z pěti závodů.

 

MČR se pojede ve dvou disciplínách streetstyle s divácky nejoblíbenějším Best trikem a bowl. Nejlepší jezdci si rozdělí celkové prize money ve výši 50.000,- Kč. Jelikož se jedná o nejprestižnější závod, kterého se pravidelně účastní velký počet jezdců, je MČR rozloženo na dva dny. Na sobotu je připravena kvalifikace streetstyle a bowl, která vytřídí ty nejlepší jezdce do nedělního semifinále a finále. 

Na závodě nebudou chybět doposud nejlépe nasazení jezdci v adidas ČSP 2012 jako je Martin Pek,  Vašek Drbal nebo Marek Štefan. Dále počítáme s účastí dalších jezdců z absolutní české skateboardové špičky jako je Tomáš Stejskal, Maxim Habanec, Lukáš Daněk (dvojnásobný mistr ČR), Arnošt Ceral, Tomáš Vintr (dvojnásobný mistr ČR), Martin Jurášek (čtyřnásobný mistr ČR v bowlu), Nikolas Tušl, Peter Molec (dvojnásobný mistr ČR) nebo Ondrej Leskoviansky ze Slovenska.

Po skončení MČR se vyhlásí i celkový vítěz letošního adidas ČSP, který po čtyřech závodech vede již zmíněný Martin Pek z Prahy s 889,36 body na kontě. Velkou šanci stát se celkovým vítězem série adidas ČSP 2012 má také průběžně třetí Marek Štefan nebo Vašek Drbal, který je na druhém místě celkového bodování. Do boje o první příčku vítěze českého poháru může však teoreticky zasáhnout každý závodník, který má na svém kontě více než 390 bodů, protože na vítěze MČR 2012 čeká dotace 500 bodů. Získáním této bodové dotace by vítěz překonal skóre nynějšího leadera průběžného bodování Martina Peka.

Registrace jezdců do závodu je v sobotu od 9:30 do 12:30 hodin. Závod odstartuje sobotní kvalifikací disciplíny streetstyle ve 13:00. Startovné je 400,- Kč za přihlášeného jezdce do závodu a platí pro všechny disciplíny. Jezdci zaplacením startovného získají zdarma stravu a nápoje. Finále obou disciplín se pojede v neděli 30. září a vyhlášení výsledků se uskuteční zhruba kolem 19.30 hod.

Kromě závodu bude pro diváky připraven i bohatý doprovodný program. V sobotu večer se uskuteční večerní party s koncertem tří kapel. První vystoupí Fire in the hall (metal-alternative), jako druhá kapela nastoupí známá hardcorová formace Caffeine, třetí a zároveň poslední kapelou na letošním MČR bude překvapení v hudením stylu regge. Po koncertě se o zábavu do ranních hodin postarají  DJ´s pražské klubové scény.

Pro diváky budou připravené tribuny k sezení, tipovací soutěž o šeky na 2500 Kč s adidas, občerstvení, shopy s nejrůznějším zbožím. V sobotu i neděli bude hudebně celý závod doprovázet DJ Shagy.

Dvoudenní vstupné na MČR je 150,- Kč, jednodenní vstupné je 100,- Kč sobota a 100,- Kč neděle.

Tímto všechny příznivce skateboardingu ještě jednou srdečně zveme.

Děkujeme partnerům, kteří nám umožnili realizaci Adidas ČSP i v letošním roce 2012. Pro diváky jsme připravili opět perfektní podívanou a možnost zúčastnit se některé ze soutěží.

Podrobnější informace je možné získat těsně před každým závodem na www.cesky-skateboardovy-pohar.cz.

Tímto Vás na poslední závod adidas Českého skateboardového poháru 2012 ještě jednou srdečně zveme a těšíme se s Vámi na pořádnou dávku výtečného skateboardingu, nových triků, které každoročně nejen čeští skaters na ČSP předvádějí.

Partneři ČSP 2012

Titulární partner: Adidas originals

Hlavní partneři: Volcom

Partneři: BlackFlys, Mystery, Zero, Mysicskateshop.cz, Mystic construction

Mediální partneři: Radio Fajn, Skaterock.cz, Freemagazine, Vice, Protisedi.cz

Podporuje: Česká asociace skateboardingu

Závody Českého skateboardového poháru se jezdí již 16 let a jsou nejvrcholnější sportovní událostí v této disciplíně na území České republiky. Každoročně se tohoto klání účastní česká a slovenská skateboardová špička včetně  zajímavých zahraničních návštěv. Finále představuje závod na sklonku podzima a je jím Mistrovství ČR na pražské Štvanici. Série se skládá ze závodů v Hradci Králové, Karlových Varech, Brně, Kladně a již zmíněné pražské Štvanici.

Rozpis závodů

19.5. Hradec Králové

16.6. Karlovy Vary

28.7. Brno

11.8. Kladno

29.-30.9. Praha - ostrov Štvanice -  Mistrovství České Republiky 2012

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016