PARTYINFO

 

MECCA GOLDIES

Datum konání:
29.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pif, Mecca DJs
Live:
G-Point Hunters
Popis:
vstup 190 czk, vip 490 czk
 
 
G-Point Hunters rozvibrují Meccu ve funky stylu

Novinkou v programu nově otevřeného pražského klubu Mecca jsou vedle tanečního programu i speciální party s přesahem do dalších hudebních stylů. V rámci série Mecca Goldies vystoupí v sobotu 29. 9. v klubu ikony českého funku G-Point Hunters.

 

Již v sobotu 29. 9. 2012 se v holešovickém klubu Mecca představí energické uskupení G–Point Hunters funkového mága Romana Holého a jeho kolegy z kapely Monkey Business, zpěváka Matěje Rupperta. Ti, společně se speciálním hostem večera, Terezou Černochovou, přivezou extrémně výbušnou směs toho nejkvalitnějšího live funku, který publikum dokáže naplnit neuvěřitelnou energií. G-Point Hunters rozhodně nevystupují každý den a pro publikum je výsledkem jejich nevyzpytatelného mixu vždy originální a neopakovatelný zážitek.

Support tomuto hvězdnému bandu bude na hlavní stage dělat DJ PIF a jeho Jackin Funky House set. Na své si ale přijdou i příznivci aktuální taneční scény, o které se na druhé stage postarají rezidentní Mecca DJs.

Mimo Mecca Goldies je do konce roku v Mecce připravena řada dalších pravidelných akcí jako nová klubová noc M3 se všemi Mecca DJs a speciálními hosty, velké produkce Trancefusion Club Edition nebo Decadance, doplněné o pravidelné party s nejlepšími českými a světovými DJs.

Nově otevřený klub Mecca nabízí po náročné rekonstrukci 2 stage, 3 patra, 5 barů, celkovou kapacitu 1200 míst a VIP servis již od 490 Kč.  Více informací naleznete na www.mecca.cz nebo na www.facebook.com/mecca.club

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016