PARTYINFO

 

JUMP TO 25X29 – SOKOL EDITION

Datum konání:
06.10.2012 - sobota
Místo konání:
Plzeň - WATT
DJs:
Rascal vs. La Kate, Charlie O., Sens vs. Tomas Drex, Milan Bayer vs. Mr.Pole, Andre Lesu vs. Bimbo, Be Real Unit, Golpe vs. Destroyer
Popis:
start 20:30
Line-up:
20:30-21:45 Rascal vs. La Kate
21:45-23:00 Charlie O.
23:00-00:15 Sens vs. Tomas Drex
00:15-01:45 Milan Bayer vs. Mr.Pole
01:45-03:00 Andre Lesu vs. Bimbo
03:00-04:15 Be Real Unit
04:15-05:30 Golpe vs. Destroyer
05:30-??:?? Kdo ví? Oslavenci vždy odchází poslední…
 
 
Jump To 25x29 - Sokol Edition - Milan Bayer & Mr.Pole´s Birthday party

Už to bude zase rok, kdy se v plzeňském music klubu WATT slavilo a pařilo až do 7 hodiny ranní! Letos tomu jistě nebude jinak! Takže kam, že se to máte vydat a na co se můžete tentokrát těšit? No přeci na dvojitý narozeninový mejdan DJ´s MILANA BAYERA a Mr.POLEA a jejich JUMP TO 25x29 – SOKOL EDITION, který se uskuteční 06.10.2012 v plzeňském klubu WATT! Bude to již krásných 25 a 29 let, kdy tito dva usměvavý klučinové poprvé spatřil světlo všedního světa :-).

 

Pozvání přijali jedni z těch NEJPOVOLANĚJŠÍCH sokolíků ze západočeské, středočeské a jihočeské taneční scény. Prvními z nich jsou pražští soudruzi GOLPE vs. DESTORYER, úspěšní producenti a oblíbenci české taneční scény v rytmu rychlého techna. Jejich sety vždy dokáží rozpumpovat davy tancechtivých tanečníků a konzumentů enegického techna. Druhým jistě velmi oblíbeným duem jsou zástupci Sokolské školy Západních Čech SENS vs. TOMAS DREX. Jejich skvělé tech-houseové a techno sety není třeba nadále popisovat, je to vždy zážitek k tanci s rohlíkem na tváři. Bratr sokol Plzeň vs. bratr sokol Karlovy Vary to je producent a stálice plzeňské scény ANDRE LESU (Malda) vs. BIMBO. Máme se prý na co těšit, takže se necháme mile rádi překvapit, co z jejich hodiny tělocviku bude k tanci. BE REAL UNIT toť sokolové MOLCZIK vs. HOME. Jejich tandemový projekt v rytmu techna ze 2 mixů, 2 gramců a dalších mašinek zajisté rozhýbe i ty nejnáročnější ušiska. Další plzeňskou dvojicí bude duo bratr muž & sestra žena RASCAL vs. LA KATE. Pomalejší bpm, líbivé tóny, tranceové nájezdy, to je přesně tato rodinná sokolská dvojice. Bratr sokol CHARLIE O. to je čas na electro, tech-house a další líbivé tóny plzeňské klubové scény.

A co na to bratři oslavenci? Ti si na narozeninový slet přichystali překvapení v podobě sokolského duetu MILAN BAYER vs. MR.POLE. Tito dva ušáci za všechny gratulace po půlnoci poděkují svým special tech-trance a electro B-day setem, plným scratchů, zvratů a tranceových nájezdů, ve kterém si každý sokolík jistě najde slunce v duši :)

P. S.

"Všichni jste srdečně na slet zváni! Chlapci s sebou bílé tílko, červené trenýrky, holky bílé tílko a modré trenýrky a věříme, že to nebude jen oslava našich narozenin, ale hlavně pořádná dávka dobré zábavy, hudby a věcí s tím spojených pro nás všechny! Takže nevězte a doražte v hojném počtu sokolů, ať rozjedeme klubovou scénu v plné parádě! Na vstupu na Vás bude pro prvních 50 bratrů a sester připravený dárek! Jo a abychom nezapomněli – bude i nějaké to papání, které k oslavám sokolíků patří…

S pozdravem všem bratři sokolové Mr.Pole & Milan Bayer

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016