PARTYINFO

 

10 YEARS GET PHYSICAL WARM UP PARTY

flyer
Datum konání:
05.11.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Miss B & Tazz, Biodan, Slater (house elements)
Live:
Time Swith (DE/ES/UK) (koncert zrušen!)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Listopadové Free Mondays v pražské Roxy
Time Switch Chocolate Tour zrušeno ze zdravotních důvodů!
Vážení přátelé, s politováním zasíláme zprávu o zrušení kompletního Chocolate tourné 2012 kapely Time Switch, které mělo začít dne 1. listopadu v bratislavském klubu KC Dunaj a dále pokračovat 2. listopadu v brněnském klubu Fléda, 3. listopadu v jesenickém klubu Mlýnice, 5. listopadu v pražském klubu Roxy a zakončit 6. listopadu v Turnově v KC Střelnice.
 

Důvodem jsou neočekáváné zdravotní komplikace frontmanky Minervy Díaz Pérez. Níže najdete vyjádření zpěvačky i managementu kapely. Time Switch slibují, že se do Čech a na Slovensko vrátí hned, jak to bude jen trochu možné.

Oficiální vyjádření zpěvačky Minervy Díaz Pérez: "Bohužel, s velkou lítostí musím zrušit celé tourné ze závažných zdravotních důvodů. Všem našim fanouškům, kteří si již zakoupili vstupenku a kteří se na koncert těšili, se osobně moc omlouvám. Věřím, že se v blízké budoucnosti do Čech i na Slovensko s kapelou vrátíme."

Time Switch

Oficiální vyjádření managementu Time Switch: "Během posledního dne před plánovaným tour se u Minervy projevil závažný zdravotní problém. V tuto chvíli je v péči odborníků, kteří se snaží problém odstranit, bohužel Minerva musí podstoupit okamžitou operaci. Následkem této situace a léčby včetně hospitalizace je nutné zrušení všech následujících koncertů v rámci tourné. Velice se omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Budeme se snažit nahradit tato data co nejdříve, jak to jen zdravotní stav Minervy umožní."

Za Festonda Production nás velice mrzí zrušení tourné kapely Time Switch, ale samozřejmě zdraví zpěvačky je na předním místě a je proto důležité respektovat jejich přání – budeme pracovat na možnosti opětovného uvedení data koncertů, jakmile to jen bude možné.

Doufejme tedy, že se Minerva brzy uzdraví a bude možné ji spatřit s celou kapelou zde v České republice i na Slovensku!

Festonda Production

 
10 Years Get Physical warm up party na Free Mondays! Time Switch pokřtí v listopadu v Čechách a na Slovensku nové CD! Time Switch pokřtí v listopadu v klubu Roxy nové CD!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016