PARTYINFO

 

10 YEARS GET PHYSICAL WARM UP PARTY

flyer
Datum konání:
05.11.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Miss B & Tazz, Biodan, Slater (house elements)
Live:
Time Swith (DE/ES/UK) (koncert zrušen!)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Listopadové Free Mondays v pražské Roxy

4 listopadové pondělky = 4 x Free Mondays @ ROXY! Jak je zvykem můžete se těšit jak na koncerty zajímavých (nejen) tuzemských kapel, tak i na parties s předními domácími DJs. Těm bude ostatně patřit hned první listopadové vydání Free Mondays, které proběhne v ROXY 5. 11. a na němž zahrají rezidenti klubové noci House Elements DJs Biodan, Slater a Tazz, jež doplní DJane Miss B. Druhé listopadové pondělí, které připadlo na 12. 11. bude patřit izraelské alternative-rockové kapela Drunk Machine. O týden později, tedy 19. 11. se pak těšte na koncert domácích Make My Heart Explode a poslední pondělí v měsíci (tzn. 26. 11.) na velkolepou show Atomic Gigolo, kteří si při té příležitosti pozvali do ROXY celou řadu hostů.

 

5/11 FREE MONDAYS in HOUSE ELEMENTS

Již jen měsíc a pár dní nás dělí od soboty 8. 12., kdy v ROXY v rámci oslav 10. narozenin renomovaného německého labelu Get Physical vystoupí M.A.N.D.Y. a Siopis. Pro nedočkavce jsme připravili 10 Years Get Physical warm up party! Na tomto speciálu vystoupí všichni tři rezidenti párty House Elements, tedy DJs Biodan, Slater a Tazz. Během mejdanu bude určitě znít muzika Get Physical a o dobrou náladu rozhodně nebude nouze. Jinými slovy - je na co se těšit, zvlášť když celou akci rozehraje sličná DJane Miss B., kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Začínáme ve 22.00 a vstup je jak jinak než zdarma.

Web: http://roxy.cz/

FB Event: http://www.facebook.com/events/249248581864838/

Video: http://player.vimeo.com/video/20915812?badge=0&color=ffffff

Start: 22:00 / VJ: Tha.SuN

FREE ENTRY!

 

12/11 FREE MONDAYS live DRUNK MACHINE (ISR)

Izraelské trio Drunk Machine patří ve své domovině mezi jedny z nejzajímavějších mladých kapel. Potvrzuje to ostatně i fakt, že se o nich pochvalně zmiňuje i renomovaný hudební magazín Q, který jejich tvorbu přirovnává mj. ke slovutným At The Drive-In. Muzika Drunk Machine ale rozhodně není jen post-hardcore, slyšet v ní můžete i vliv Sonic Youth, Mudhoney či Nirvany, ale často bývají srovnáváni i třeba s Queens of the Stone Age. Groove a noise kombinovaný s artrockovými prvky vás při jejich syrovosti a energičnosti pohltí po pár tónech a nepustí až do konce show. Jejich první evropské turné, v jehož rámci se představí i na Free Mondays v ROXY, je tak bezesporu událostí, kterou by si žádný z příznivců řízného alternativního rocku neměl nechat ujít!

Web: http://drunkmachine.com/

FB Event: http://www.facebook.com/events/370677223004191/

Video: Drunk Machine LIVE @ Barby TLV: http://www.youtube.com/watch?v=ISF-d9qJdYg&

Start: 20:00 / DJs: Subgate, Miguel, Schwing & Wilda / VJ: TXS

FREE ENTRY!

 

19/11 FREE MONDAYS live MAKE MY HEART EXPLODE

Tihle kluci vydali desku a začali koncertovat teprve v létě letošního roku. Za těch pár měsíců toho ale stihli už docela dost. Jejich singly se chytly v rádiích, první klip se proběhl po televizích a zakotvil v hitparádě Medúza na ČT. Bandzone.cz je vyhlásil jako tip týdne, když dali svoji desku zdarma k poslechu. Daru Rolins zase zaujali natolik, že jim sama pokřtila debut. V létě si pak kapela zahrála na vyhlášeném Grape festivalu na Slovensku. V ROXY se Make My Heart Explode představili na oslavě dvacátých narozenin BE TWENTY, kde si zahráli na Chill-Out stage coby jedna z předkapel Charlie Straight. Koncert se jim povedl natolik, že se není čemu divit, že se dramaturgie klubu rozhodla dát jim šanci i na hlavní stage. Přijďte se nechat předsvědčit taky – kapela prý připravuje hodně barevnou show s velkými projekcemi. Žádné deprese a smutné písničky tedy tento večer rozhodně nečekejte!

Web: http://bandzone.cz/makemyheartexplode

FB Event: http://www.facebook.com/events/525508184143217/

Video: Make My Heart Explode - One More Day: http://www.youtube.com/watch?v=P1aaWAg9uaU

Start: 20:00 / DJs: Lucas Hulan & Lumierte (Nighphunk) & Ezwell (BPM.DJ) / VJ: TXS

FREE ENTRY!

 

26/11 FREE MONDAYS live ATOMIC GIGOLO & hosté

Pokusit se škatulkovat muziku sedmičlenného ansámblu Atomic Gigolo je věc nelehká a dost dobře to možná ani není na místě. Tuhle partu je totiž mnohem lepší vidět naživo. Jejich originální fúze stylů jako jungle, trip hop, acid jazz, dub, electro a řady dalších žánrů, pro něž je charakteristická nakažlivá energie a roztančenost, je totiž opravdu jen stěží popsatelná. Ostatně fakt, že Atomic Gigolo sázejí při koncertech hodně na improvizaci a komunikaci jednotlivých muzikantů napovídá mnohé. Každá jejich show je tak svým způsobem originál. To, co za všech okolností zůstává, je kvalita a radost z muziky! V ROXY navíc Atomic Gigolo doplní na pódiu celá řada hostů jako např. Dannie a Andreas (SIXIN), kytarista Jiří Šimek, bubeník Onřej "Pompo" Pomajls nebo bosenský hammondkový mág Omer Blentic. Kromě toho všeho se těšte také na bubenickou show a hodně nabitou afterparty v čele s kostarickým DJem s přezdívkou Nimrod. Jinými slovy - takovýhle večírek se vstupem zdarma jen tak nezažijete!

Web: http://www.atomic-gigolo.com

FB Event: http://www.facebook.com/events/323079104449079/

Video: Atomic Gigolo Live @ Jazz Dock: http://www.youtube.com/watch?v=rD_-9-QT4UE

Start: 20:00 / Special guest DJ: Nimrod (Kostarika) / DJs: Fatty M, Cubic, St. Claire, Bulwa Brothers / VJ: TXT

FREE ENTRY!

 
Time Switch Chocolate Tour zrušeno ze zdravotních důvodů! 10 Years Get Physical warm up party na Free Mondays! Time Switch pokřtí v listopadu v Čechách a na Slovensku nové CD! Time Switch pokřtí v listopadu v klubu Roxy nové CD!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016