PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
25.10.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) & MC Manda, Nika 77 (Techno.cz), Milan Kroutil (La Bella Vida)
Popis:
vstup zdarma, start 20:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged na Bukanýru opět multižánrový!

Tak jak? Zatím nás matička příroda až nebývale šetří a na ten pravý podzim s nevlídnou oblohou nad hlavou, plískanicemi od černého rána až do černého večera a s bonusovou zimou za nehty k tomu můžeme jen vzpomínat. To však pouze v případě, že o to doopravdy stojíte... Raději se radujme z toho, co máme, a ještě stále nasávejme ty příjemné teplé paprsky, které nám už brzy budou chybět! A věřte nebo ne, i u vody je pořád příjemně... Zkuste si to na vlastní kůži a to nejlépe už ve čtvrtek 25. října, kdy se v tom nejlepším párty škuneru na vltavské hladině uskuteční další pokračování párty Unplugged. A tentokrát s kvartetem vzácných hostů, které si dalo za cíl tuhle zelenobílou bárku slušně rozhoupat!

 

S houpáním, zatím pouze s jemným, to aby váš žaludek nebyl hned zkraje jako na vodě, započne již tradičně pár minut po osmé už dobře sehraná dvojka DJ Face a MC Manda. Ten první nikdy neví, kdy mu do desek ten druhý promluví, ten druhý zase, kdy přesně bude následovat mix a co se z pomalu se tvořícího příběhu nakonec vyklube. Stále je ten moment překvapení baví, stále deep house a nu disco svorně posouvají ještě o kousek dál... Milan Kroutil, kterému můžete osobně poděkovat za to, že jste se v létě nemuseli tísnit v pražských klubech, ale užili si i několik denních mejdanů se zajímavými hosty pod hlavičkou akcí La Bella Vida, otěže převezme o dvě hodiny později. Tentokrát vás seznámí se styly, které se tu od zdejší dubové podlahy běžně neodráží. A když dub, tak pak logicky nemůže chybět postdubstep, ale nejenom ten - další vzrušující příběh tohoto večera bude obsahovat i žánry jako future garage a bass music, u nichž mají hlavně britští tanečníci po celý večer oči navrch hlavy. A pamatujte – co je britské, to je hezké... Krátce po půlnoci dorazí i hezká maminka. Techno maminka! A přestože stále platí, že techno je všechno, tentokrát nám Nika 77 na zdejších gramofonech roztočí nejnovější tech house, který jí v poslední době ulpěl za pečlivě udržovanými drápky a s precizními mixy k tomu!

DJ Face feat. MC Manda - Narovinu Zlomenej Podcast 38 by Myclick

Tolik stylů během jednoho večera, to je dnes už standardní nabídka párty Unplugged... Každý z hráčů si tu vždy osahá muziku, kterou nikde jinde nehrává a rád se nechá vyhecovat k objevování svých skrytých možností a zároveň konečně k zužitkování bohatého archivu. Zcela bez debat nejexperimentálnější hudební večírek na palubě, kterou už dobrých čtrnáct let navštěvují pouze milovníci kvalitní muziky, nikoli fanoušci rychlokvašek! Vy můžete přímo na místě všem třem hráčům jejich snažení stylově oplatit experimentálním tancem. Takže ve středu si ještě před zrcadlem zopakujte vaše poslední kroky a ve čtvrtek už si přijďte hodit škrpálem. Těšíme se na vás!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. listopadu 2012 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda + Hodjohn (sax), V!, Not_me a Mike.H (Seed)

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016