PARTYINFO

 

VIVACITY+

Datum konání:
20.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Cubik (Roxy), Dan Cooley (Radio 1), Checo Zac
Popis:
vstup zdarma
 
 
Deváté narozeniny Vivacity + U Bukanýra

V sobotu 16.6.2012 od 22h proběhne na našem oblíbeném Bukáči další díl freestyle houseové Život utíká opravdu jako voda a večírek Vivacity+ je toho zářným příkladem. Proběhne v roce pár větších či menších životních změn, podaří se pár akciček a mejdanů, nějaká ta dovolená a už je tu zase další výročí našeho/vašeho mejdanu Vivacity+, tentokráte už deváté! Toto letí, ufff.

 

Minule jsme přivítali toho nejpovolanějšího gratulanta, "otce" house music v Čechách, DJe Pavla Bidla a na současné 9. výročí jsme si pozvali další personu, neúnavného propagátora kvalitní house music nejen na vlnách Radia 1 - DJe Dana Cooleyho.  Spolu s ním pořádně oslaví Výročí Vivacity poslední mohykán a zakládající člen Vivacity DJ Cubik a zdárně jim bude sekundovat i DJ Checo Zac, který s Cubikem i produkuje taneční tracky a spolu s ním pak  se těší na premiéru jejich nového společného počinu právě na říjnové výroční Vivacity. Inu, bude se toho dít hodně a proto si Vivacity plné kvalitní a nepodlézající house music rozhodně nenechte ujít, Budete se totiž s námi dobře bavit!

A můžete také dorazit dříve, otevíráme a hrajeme jíž od 22h ;-)

Těšíme se na vás!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016