PARTYINFO

 

WARM UP! 2

Datum konání:
28.09.2012 - pátek
Místo konání:
Kladno - Poldofka
DJs:
Suki, Bifidus Aktif, N.E.D., Stantha, Vorel, Pe:Te, Eska
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 90/130 czk
 
 
Druhé vydání akce Warm Up! v klubu Poldofka

Začala škola, ochladilo se a tak je nejvyšší čas rozjet další klubovou sezónu! V pátek 28.9. se o to v kladenské Poldofce ve velkém stylu postarají Suki a Bifidus Aktif. Druhý díl pravidelného mejdanu Warm Up! vás opět pohostí dokonalým zvukem, exkluzivní selekcí a speciální alkozábavou! Čtěte dále.

 

Hlavními hosty večera budou Suki a Bifidus Aktif, kteří bezesporu patří do české drumandbassové špičky. Ať už to jsou jejich promotérské aktivity (LIR, DNB Rodeo) nebo vyzrálá selekce, zkušeností mají na rozdávání. Jistě nás mile překvapí nejedním dubplatem a vězte, že na parketě bude pěkně horko.

Dalším hostem bude královéhradecký N.E.D. Z Ultimate Crew, která letos slaví již 10.výročí! N.E.D. má za sebou řadu vystoupení po celé ČR a tak přesně pozná, co od něj čekáte. Svými zkušenostmi, širokospektrální selekcí a precizní technikou si vás jistě rychle získá. Tradiční neurodeepovou nálož okořeněnou špetkou progresivních beatů pak čekejte od pořadatelské dvojky (Stantha a Vorel).

Celý večer tentokrát podporuje Jagermeister a tak se můžete těšit na něvšední pijácký zážitek – v prostoru klubu se bude pohybovat mobilní barman a přímo do ruky vám bude servírovat oblíbené Jagermeister zkumavky! Malou dostanete za 20 Kč, velkou za 35 Kč! K tomu vás na baru čekat Jagerbomb v akci.

Rádi přinášíme nové věci a proto jsme pro vás na druhý Warm Up! připravili druhou stage! Na té vás budou v rytmech housu, elektrohousu a dubstepu vyklidňovat Pe Te, Eska, Stantha a Vorel.

Vstupné bude na místě 130 Kč, v předprodeji na baru v restauraci 90 Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016