PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
20.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Billy Bright, Tommy Rogers, Peet, Carl Lope, Adlet
 
 
Made in Brazil official afterparty a oficiální after po 6. narozeninách eventu Nikolajka - Studio 54 bude opět praskat o víkendu ve švech!

Tommy Rogers, Adlet, Finidi, Peet, Pietros, Carl Lope a další roztančí všechny návštevníky Studia 54 o tomto víkendu! Na nadcházející víkend je v naší metropoli připravena celá řada vytříbených parties, na které by ste měli rozhodně zavítat! Dvěma z nich jsou například páteční 6. narozeniny Nikolajky v pražském Yes klubu nebo sobotní Made in Brazil v Sasazu s brazilským Rodrigo Ardilhou, Enricem, Bon Finixem a spoustou dalších, po kterých vás samozřejmě čekají oficiální afterparties.

 

Jak jsme již nastínili v sobotu se můžete těšit na oficiální Nikolajka afterparty, která proběhne bezprostředně po stejnojmenném eventu v pražském Yes klubu, kde vystoupí berlínský Rif Raf, Subgate, Hozzy, Raidem a další. Na oficiální afterparty vystoupí Tommy Rogers, Peet, Billy Bright, Carl Lope a Adlet.

Na neděli je připravena oficiální afterparty po eventu Made in Brazil v pražském Sasazu, kde se jako headliner představí Brazilec Rodrigo Ardilha, Enrico, Bon Finix a další zástupci domácí scény. Oficiálním afterem vás provede sestava Pietros, Finidi, Raffael de la Rue, Kifli a Peet Sanders.

Co dodat?

Máte se na co těšit!

Více info na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016