PARTYINFO

 

AFTERPARTY - CIRCUS WITH GREGOR TRESHER

Datum konání:
13.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Enrico vs Béda, Orbith, Subgate vs Finidi, Michael J
 
 
Oficiální after po eventu Circus s Orbithem v sobotu a pravidelná nedělní after - to je Studio 54 o tomto víkendu!

Orbith, Enrico, Subgate, Michael J, Richie, Yan Dark, Pete Walk a další rozduní tento víkend Studio 54! A je na co se těšit! Nadcházející víkend ve Studiu 54 bude stát opravdu za to! Po několikaleté pauze se mohou návštěvníci klubu těšit na speciálního hosta, kterým není nikdo jiný než dj Orbith!

 

Sobotní afterparty se ponese v duchu oficiálního afteru po eventu Circus, který proběhne již tento pátek v pražském Yes klubu! Headlinerem akce bude německá techhousová ikona Gregor Tresher, mimo kterého se za mixem představí Enrico, Orbith, Subgate, Wilda, Schwing, Kluba a další rezidenti Studia 54!

Na oficiální afterparty se po sléze představí ikona domácí taneční scény - Orbith, který v klubu vystoupil naposledy před několika lety a jsme velice rádi, že přijal naše pozvání. Kromě něj se můžete těšit na společný set Enrica a Bédy, Subgatea a Finidiho, které doplní Pete Walk a Michael J.

V neděli můžete zavítat na pravidelnou afterparty, na níž vás bude bavit pětice Yan Dark, Richie, Smoke, Raju a Eagle, takže o parádní atmosféru nebude taktéž nouze.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016