PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
15.09.2012 - sobota
Místo konání:
Hrdly - Galaxy
DJs:
Enrico, Pietros, James Lurk, Lukas Marthin
Info:
http://www.diskogalaxy.cz
Popis:
vstup do 22:00 30 czk, poté 50 czk
 
 
Studio 54 Night s Enricem a Pietrosem tuto sobotu v klubu Galaxy Hrdly!

Legendární pražský afterclub Studio 54 představí svůj typický taneční sound v prostorách klubu Galaxy v Hrdlech u Litoměřic v sobotu 15. září. Můžete se těšit na výzdobu a promo CD utvářející atmosféru parties tohoto klubu, který své večery pořádá v několika významných podnicích na celém území ČR a angažuje se i na velkých open air festivalech a pravidellně zve na oficiální afterparties po velkých halových akcích typu Transmis
sion, White Sensation a další.

 

Studio rezident DJs:

ENRICO - působí na klubové scéně v ČR od roku 1993. Jeden z původních zakladatelů Studia 54 a jeden z mála DJs v ČR, kteří si zahráli i v nejlepším klubu světa Amnesia na Ibize a pravidelně vystupuje na největších akcích v ČR jako Mácháč, Svojšice atd. ukáže, k jakému zvuku za svoji kariéru došel.

www.djenrico.cz

 

PIETROS - je součástí rezidentního týmu Studia 54 a kromě působení po celé ČR ho velmi často můžete vidět třeba v nejlepším klubu severních Čech - Luxor F.T.C. a stejně jako Enrico také vystupuje na největších párties tanečního žánru v ČR a mimo jiné s dalšími studio DJs Raju a Eagle společně provozují třeba oblíbený klub LeGranda v Bakově Nad Jizerou.

www.djpietros.cz


Guest DJs:

JAMES LURK - rezidentní DJ pražského Pekelného Baru a výherce nedávné DJ soutěže Tommyho Rogerse ze Studia 54 je připraven předvést, proč vyhrál a již po několikáté do Galaxy přiveze svůj aktuální party sound. Po necelém roce kariéry si zahrál v jednom z nejlepších klubů ČR Duplex Prague, jeho klubovka non-U clubHOUSE několikrát proběhla v Pekelnym Baru, dále se chystá na Luxor F.T.C. a pomalu a jistě si zvyká na lineupy s nejzvučnějšími jmény v ČR.

www.jameslurk.dj


LUKAS MARTHIN - začátky talentovaného mladíka Lukase Marthina probíhaly na komerčních diskotékách v severních Čechách, kde si jich za tříleté působení prošel většinu. V roce 2012 nastává zlom jeho kariéry a začíná se objevovat v nejlepších podnicích svých žánrů jako například Pekelnej Bar Prague nebo Luxor F.T.C. Česká Lípa a také se dostává do živého vysílání radia SeeJay, čímž předchází z mainstreamu k čistě taneční hudbě na pomezí house a tech-house. Lukas Marthin tak má našlápnuto k dalším zajímavým vystoupením nejen v domácích severních Čechách a v Praze, ale i ve zbytku republiky.

www.facebook.com/LukasMarthin


Další info:

Do 22:00 platí vstupné 30 Kč, poté 50 Kč.
Upozornění pro všechny, kterým ještě nebylo 18 let a chtějí dorazit do Galaxy: Nově platí, že se bude platit vstupné 100 za kluky a 50 za holky, aby vás mladých, tady nebylo příliš. A samozřejmě zákaz donášení alkoholu a popíjení i venku za diskotékou ! Kdo chce pít, přestože mu není 18 let, tak bude mít v Galaxy hodně těžké !

www.diskogalaxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016