PARTYINFO

 

THE END OF THE WORLD

Datum konání:
21.12.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Roger Shah, Mikael Weermets, Joris Voor, P@co, Sick Individuals
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Roger Shah v pražském SaSaZu
Jesse Voorn 21. prosince v SaSaZu

Holandská vlna talentovaných taneční producentů a DJů, jak se zdá, utichne až se samým koncem světa. Díky Bohu!

 

Jedním z posledních čerstvých přírůstků v jejich řadách je Jesse Voorn, kterého byl v poslední době zaměstnaný sbíráním reputace u labelů, jako jsou Stealth Rogera Sancheze, Robbie Riverův Juicy Music, Strictly Rhythm, Spinnin Records, We Play a mnoha dalších. Vydání skladby Magic Is All Around u Stealth Records je jasným potvrzením jeho talentu a i předchozí Somewhere nezůstala pozadu, když pro sebe urvala 1 místo věhlasného DMC Buzz Chartu.

Uznání velikánů na sebe nenechalo dlouho čekat. Roger Sanchez, Robbie Rivera, Tiesto, David Guetta, Fedde le Grand, Kaskade, Pete Tong, Bob Sinclar, Axwell a mnoho dalších vyjadřují Jessemu podporu, zatímco on pracuje na remixech pro hvězdy formátu Erykah Badu, Deadmau5, Robbie Rivera, Micha Moor, George Acosta, D.O.N.S., MC Flipside, Electrixx, Tune Brothers, Kid Massive nebo Seamus Haji.

Za pozornost také stojí Jesseho vlastní rádiová show Jesse Voorn Radio, vysílaná ve více než 20ti zemích.

V posledním roce procestoval Jesse taneční parkety od Miami po Sofii a z Dubaje na Ibizu a do Moskvy. Další zastávka: SaSaZu Praha, 21.12.2012, The End Of The World

www.jessevoorn.com

 
The End Of The World v SaSaZu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016