PARTYINFO

 

EXPATS.CZ PRESENTS INTERNATIONAL HAT PARTY OF THE YEAR

flyer
Datum konání:
22.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Neo & live vocals by Pavel Calta, Fcuk & Emulator Life Show, Looky & Josh
Info:
http://www.expats.cz...
Popis:
start 20:00, vstup 150/200 czk
 
 
DJ Neo The International Expats Hat Party 2012
Hat Party – největší mezinárodní party roku již příští sobotu 22.9. v klubu SaSaZu!

Největší  portál pro mezinárodní komunitu v ČR, Expats.cz vás zve na největší mezinárodní mejdan, kde se sejde početná komunita anglicky mluvících cizinců, kteří dlouhodobě žijí v Praze. Pokud se chcete stát součástí této komunity, seznámit se anebo jenom potkat zajímavé lidi z celého světa, máte jedinečnou příležitost! Na akci vystoupí  DJ Neo s talentovaným zpěvákem Pavlem Caltou, DJ Fcuk představí svou Emulator Live Show a celý line-up doplní DJs Josh & Looky.

 

Akce ponese podtitul Hat Party čili „klobouková party“, takže doporučený dress code v podobě originální pokrývky hlavy je vítaný. Pro ty nejoriginálnější jsou připraveny skvělé ceny, takže si nezapomeňte doma svůj klobouk!

Dnes  přinášíme první informace k party v rozohovoru s Djem Fcukem o jeho Emulator Live Show:

Jak Emulator vypadá?
Emulator si představte jako průhlednou televizní obrazovku, která má tu výhodu, že je z jedné strany dotyková. Tím pádem stačí napojit počítač a uživatelům se najednou naskýtají nové možnosti.

Je Emulator pro umělce něčím zajímavým?
Rozhodně. Je to nejrevolučtější zážitek pro Djs a nejen pro ně za posledních 30 let. Uvedení proběhlo v březnu minulého roku a již v říjnu Emulator vyhrál cenu DJ Mag Tech Award 2011, kde v porotě rozhodovali taková jména světové djingu jako je např. Pete Tong.

Čím je tak revoluční a jaktože nejen pro Djs?
Když jsme sledovali Star Trek nebo Minority Report, viděli jsme jak vše ovládají na obrazovkách letmým dotykem. A nyní je to tady. Dj již nepotřebuje spousty zařízení. Stačí jedna obrazovka napojená na počítač a může se začít kouzlit. Nyní už přes Emulator Modular pracují nejen Djs, ale i hudební producenti. Můžete přes něj ovládat velkou světelnou show a mnoho dalšího. Využití v budoucnu bude skutečně neomezené.

Mluvil jsi o možnostech. Jak to tedy funguje?

Obrazovka není stálá jako jina technika. Vše má většinou jeden účel. Zde ale můžeme pustit různé hudební programy, efekty, ovladače pro cokoli a tak Emulatorem nahradit nekonečně mnoho zařízení. V tomto je jeho hlavní výhoda. Vždy se stačí jen letmo dotknout.

Čím je Emulator zajímavý pro lidi jako návštěvníky?
Jak už jsem říkal, obrazovka je průhledná, takže ať už Dj nebo jiný umělec dělá cokoli, návštěvník má možnost vidět každý dotek a tak vidět skutečně reálně, co Dj dělá. Vlastně nejreálněji v historii djingu.

Kdo ve světě ho používá?
Kdybych měl skutečně jmenovat každého, kdo ho používá a pro co, budeme tu hodně dlouho.
Z těch známějších jmen je to např. Marc Romboy, Flo Rida, Gabry Ponte, Infected Mushroom. Neustále přibývají nový umělci a dokonce i nové možnosti využití.

Jak Tě vůbec napadlo začít hrát právě z tohoto zařízení?
Po 11ti letech hraní z CD jsem uviděl video od výrobce a prostě se zamiloval do možností I, do toho, jak to vypadá. Okamžitě jsem pochopil, jakou rychlost mixů mi to může dát a jak mohu postavit svoje sety. Žijeme v digitální době a je mi naprosto jasné, že díky tomu může hrát opravdu každý, kdo jen trochu chce. V Emulatoru vidím evoluci a odlišení. Pokud se nebudeme posouvat, stanou se z nás dinosauři.

Je pravda, že v současné době děláš show s Emulatorem v České Republice pouze Ty? Můžeš se nám krátce představit?
Pokud vím, tak ano. Můj Dj nickname je Fcuk, jak vznikl raděj ani nechtějte vědět. Dlouhou dobu jsem byl rezidentem pražské legendární akce Meccamix, kterou během jejího konání navštívilo přes 100.000 návštěvníků. S Emulatorem jsem již hrál ve spoustě českých klubech po celé naší zemi. Samozřejmě mě neminuly ani festivaly. Tento rok to byli např. O2 Open Air Festival nebo High Jump. Stylově se nerad zařazuju. Existuje buď dobrá hudba nebo špatná hudba. Já se snažím hrát univerzálně napříč žánry.

Začátek akce: 20.00 // vstup: 200,- Kč // přes registrační formulář: 150,- Kč - trailer k akci a přihlašovací formulář naleznete zde: www.expats.cz/hatparty

Tady je několik tipů kde si pořídit zajímavou pokrývku hlavy:

Tonak
http://www.tonak.cz
Palác Koruna,
Václavské náměstí 1
Praha

Model Praha
http://www.modelpraha.cz
Václavské náměstí 28
Praha

Jolana Kotábová
http://www.jolanakotabova.cz
Nerudova 19
118 00 Praha 1

Online Stores:

•    http://www.ravefashion.cz
•    http://www.klobouky-damske.cz
•    http://www.assante.cz
•    http://shop.anytra.eu
•    http://www.tonak.cz
•    http://www.sekora.cz

Méně konvenční tipy:

•    http://www.fundus.barrandov.cz
•    http://www.hunting-shop.cz
•    http://www.ptakoviny-eshop.cz
•    http://www.pujcovnakostymupraha.cz
•    http://www.vsenakarneval.estranky.cz
•    http://www.ptakoviny-praha.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016