PARTYINFO

 

EUPHORIA NIGHT

flyer
Datum konání:
27.09.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nervo, Enrico, Rodion Nikitin, Toby King, Dail Manene, Rita, Deni Altero, Tim Truelove, Jackie O`Walker
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Rezident Studia 54 Enrico vystoupí 27.9. s australským duem Nervo v pražské Mecce!
Nervo poprvé v Praze na nové party Euphoria Night!

Housová událost podzimu je tu! Australské sesterské duo Mim a Liv zavítají poprvé do Prahy a to ve čtvrtek 27. září (pátek státní svátek) do nově zrekonstruovaného klubu Mecca! Hvězdy minulého i letošního TOMORROWLANDU přivezou do České republiky nadupanou show plnou světelných a zvukových efektů!

 

NERVO, pocházející z australského Melbourne, se díky úspěchům, které zažívají v Evropě a USA, přesídlili do Londýna. Jejich boom začal napsáním písničky pro Davida Guettu a Kelly Rowland "When Love Takes Over". Po spolupráci s Aviciim a Stevem Aokim, složili oficiální píšničku Tomorrowlandu, kde se objevili po boku Afrojacka a Dimitry Vegase a Like Mika! Jejich momentální hit "You gonna love again" se dokonce objevil i na předních příčkách českých radií.

EUPHORIA NIGHT nabízí 2x Stage, kde se kromě hvězdných DJs objeví také pražský TOP DJ ENRICO, kterého doplní ruští DJs Rodion Nikitin a Denny Altero! Českou Elitu zde zastoupí Dail Manene, Toby King a Jackie O’Walker! Vše doplní Kazachstánská superstar Tim TrueLove!

Čtvrtek 27. září si dobře zapište do svých diářů, čeká na Vás nezapomenutelná show s atmosférou Tommorowlandu! Nezapomeňte, že v pátek je státní svátek! Pokud jste ještě nenavštívili nově zrekonstruovaný klub mecca, máte jedinečnou příležitost!

Vstup je pouze 290 Kč a VIP Gold Ticket za 590 Kč! All inclusive ticket (včetně neomezené konzumace alkoholu) 1490 Kč!

Oficiální událost na facebooku:
www.facebook.com/events/294273017337517
Předprodej:
ticketportal.cz/podujatie_search.asp?ID=13009

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016