PARTYINFO

 

ZLOM BASS 2

flyer
Datum konání:
15.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Cover Place
DJs:
BCee (UK), Calculon (usa), Dave Owen (usa), 2K, Rudeboy, Theya, Blofeld, ahZ, KamCZa, Marthyx
chillout - Brada, Myclick aka Face feat. MC Manda, 2K, Rudeboy, more
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:00
Line-up:
eNZetPé REAL LIQUID FUNK STAGE:
20:00 - 21.30 Marthyx
21.30 - 00:00 Liquid Allstars (Theya, Rudeboy, 2K, Blofeld)
00:00 - 01:00 Calculon (USA)
01:00 - 02:00 Dave Owen (USA)
02:00 - 03.30 BCee (UK)
03.30 - 06:00 ahZ & KamCZa

Techno.cz DEEP CHILLOUT STAGE:
21:00 - 23:00 Brada
23:00 - 01:00 Myclick feat. MC Manda
01:00 - 05:00 Liquid Allstars
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Video pozvánka na druhé vydání party ZlomBass!
Druhé vydání akce ZlomBass a tři zahraniční headlineři!

Zářijové vydání party ZlomBass naváže na úspěšné první vydání party dalšími zahraničními hosty. Zejména pak celkovým, specificky liquidním pojetím akce. Speciálně pro tuto příležitost vzniká Liquid Allstars team (Rudeboy+2K+Blofeld+Theya), který společně pracuje na přípravě retrospektivního setu složeného z liquidních evergreenů z celé své bohaté historie. Parta vzala tento úkol zodpovědně, dle svých slov se velmi těší a slibuje opravdové lahůdky. Partu doplní a mejdan rozjede velezkušený Marthyx a to nás moc těší. Nás? Jo, KamCZu a ahZe, kteříšto jako residenti a pořadatelé vystoupíme na závěr mejdanu. Svým hlasem všechny vystupující doprovodí vyladěný mistr Procter. Na druhé stagi si můžete na polštářkách odpočinout při hudbě housového Face s MC Manda (poslechni si jejich set z NZP038). Dále zahraje mistr Brada, dvorní grafik ZlomBassu a pak i celý Liquid Allstars team.

 

Co je ZlomBass

Mejdan ZlomBass je bytostně spjat s pořadem Narovinu Zlomenej Podcast, kterej vzniká pro Techno.cz. Prvotní motivací pro jeho vznik byla nespokojenost dnb nabídky ostatních parties a také jistá odosobněnost, absence tak říkajíc rodinného prostředí na parties. ZlomBass se pokouší o návrat do dob, kdy se na party chodilo za hudbou a jejím sdílením a kdy dj nebyl oddělen od lidí hradbou zábran. Proč ne? ZlomBass věří, že ještě existují důvtipní návštěvníci, jež sami ví, kde je hranice. Přesně tak, díky čau a 15. září v Coveru Zlom Bass!

A kdo dojede z ciziny? Ti nejpovolanější na současný progresivní liquid drumandbass. Nutno dodat, že ani jeden z pozvaných headlinerů v Česku ještě nebyl. Tím prvním je úspěšný liquid hitmaker a šéf britského labelu Spearhead, BCee. BCeeho nám vřele doporučil minulý headliner ZlomBassu Chris BluMarTen. A na to my zas dáme! Druhou stár se zahraniční zkratkou za jménem je nadějný mladík z USA Dave Owen, který bude tou dobou v Evropě na tůře. S ním dorazí i další amík a to čilý producent Calculon známý z labelu Rubik nebo Good Looking.

Párty Zlom Bass se koná v klubu Cover Place na Vysočanské. Klub skýtá pro akce podobného charakteru fajnový komfort s dostatečně velkými bary a přívětivým personálem. Na Real Liquid Funk Stagi bude opět nachystán silný a čistý zvuk Function One, který vizuálně doplní koncepční videoprojekce od vjky Tha Sun. Prvním sto návštěvníkům bude servírován chutný welcomedrink a pro tvořivé, spokojené, či nespokojené návštěvníky budou po klubu rozmístěny plachty na pokreslení či popsání, pracovně nazvané "zeď nářků".

akce k tanci a poslechu . báječný welcome drink . tři zahraniční djs . skutečný chillout . přátelské ceny . hutný zvuk FunctionOne . antologický liquidní set . dostatečné zázemí . chutný Zlatý Bažant . vstřícná obsluha . Zeď nářků

Předprodej na ZlomBass probíhá na Ticketstream.

Další info najdeš na stránce eventu tady.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016