PARTYINFO

 

FETISH PARTY: COOL SOCKS EDITION

Datum konání:
15.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Chris Bau (BG), Digital Future, Shark8, Flesh, Tokátko
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Sobotní Fetish Party s módní přehlídkou

Touster club and lounge ve spolupráci se značkou Cool Socks a Super-kecky.cz vás zvou v sobotu 15.9.2012 na jedinečnou Fetish Party: Cool Socks Edition do stylového music clubu Touster v Sokolovské 152 na Praze 8.

 

Na akci se představí Coolsocks.cz nový módní trend stylových ponožek, který dobývá Evropu! Spolu s Coolsocks.cz se představí i Super-kecky.cz, barevné tenisky pro každý den. Celý večer vyvrcholí extravagantní módní přehlídkou plnou sličných modelek a modelů u příležitosti otevření kameného obchodu Coolsocks.cz a Super-kecky.cz v Koněvově ulici. Pro návštěvníky bude připravena i soutěž. Výherce si odnese domů své Coolsocks ponožky pro nožky. V prostorách Café bude připraven pro návštěvníky stánek, kde si můžete zakoupit vlastní Coolsocks.

Tím ale zdaleka nekončíme, další třešničkou na dortu jsou vystupující djs! Hlavním hostem večera je bulharský dj Chris Bau. Podpoří ho také Digital Future, který přiletí z Anglie, kde momentálně žije. Samosebou nechybí ani dvojice rezidentů Flesh & Tokátko, které podpoří Shark8 ze CBScrew.

Akce startuje ve 21:00. Celý večer vyvrcholí extravagantní módní přehlídkou.

Party plná extravaganze, sexepealu, skvělé atmosféry a skvělých hudebních vystoupení. To je FETISH PÁRTY!

VSTUP ZDARMA

Celá párty bude zaznamenána naším dvorním kameramanem a fotografem!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016