PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
29.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Orbith & Subgate & Brady & Nkyp & Sajmon, Romario
Live:
Them Darned Teenagers + live band
 
 
Doražte zdarma na Special Grower presents Creative s Orbithem, Bradym a Sajmonem tuto sobotu do Chapeau!

Orbith, Brady, Sajmon, Subgate a Nkyp roztančí tuto sobotu Chapeau rouge! Prodloužený víkend se blíží a pokud zůstáváte v naším hlavním městě i v sobotu a plánujete protančit noc v jednom z pražských klubů - Creative party v Chapeau rouge (Jakubská 2, Praha 1) je minimálně jedním z dobrých typů!

 

Po 5. narozeninách eventu Creative se tato party opět představí ve svém domovském klubu. Headlinerem bude Orbith, který není pro domácí clubbery žádnou neznámou. Kromě něj přijal pozvání i Brady - zkušený harcovník na poli domácí housové scény, jehož sound mohlo mnohokrát zaslechnout i zahraniční publikum. Trojici hostů uzavře nesporný talent Sajmon.

Trojici hostů doplní rezidenti eventu Subgate a Nkyp, kteří pro vás nachystají poslední várku promo cd Creative, které jste měli možnost dostat během uplynulé festivalové sezóny na mnoha festivalech a parties.

Vstup na Creative party je tentokrát zcela zdarma!

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebook.com/creativeczech

Těšíme se na vás!

 
Zářijový Special Grower presents Creative 29.9. v Chapeau s Orbithem, Bradym a Sajmonem bude stát za to! Poslouchejte a stahujte sety Subgatea a Nkypa, které jsou na oficiálním cd party k Creative v pražském Chapeau rouge!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016