PARTYINFO

 

CLASH! VS. ABSOLUT RE:DRESS

Datum konání:
28.09.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Pelussje (it) & The Fakes & DJs Spectre & Distress, Tatabojs (dj set) & Tea Jay Ivo & Urxin Sisters, Radek Honc (expresradio)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Konec šedým mejdanům - je tu Absolut Re:Dress!

Jdete na párty a nevíte co na sebe? Pokud vyrážíte na Re:Dress, vezměte si klidně něco navíc. Až zazní znamení, vyměňte si s někým sympatickým část oblečení. Šátek, čepici, kravatu nebo tričko. A příště si věci můžete vyměnit nazpátek, nebo pokračovat dál v dobrodružné cestě klubovou džunglí. Domů pak můžete přijít jako někdo úplně jiný! Na Re:Dressu pochopitelně počítáme i s nepřipravenými návštěvníky. Své cenné kousky můžete zaparkovat v šatně a v "antišatně" si za pár korun koupíte nezbytné doplňky na výměnu.

 

Absolut RE:DRESS 01

Tata Bojs (DJ set), Tea Jay Ivo, Urxin Sisters

28.září 2012 od 21.00 hodin, CHAPEAU ROUGE, Jakubská 2, Praha 1

Cena: 50 Kč

Facebook: http://www.facebook.com/redress.cz

Event: http://www.facebook.com/events/185558458245914/


Ve spodním patře Chapeau Rouge tak přicházíme s novým konceptem inspirovaným vyhlášenou londýnskou nocí Swap-A-Rama, o které se pochvalně vyjadřují média jako Guardian nebo TimeOut. Svým pojetím a zaměřením na čistou zábavu spojenou se snadnou výměnou věcí se RE:DRESS zásadně liší od ostatních indiferentních akcí, na kterých chybí emoce. Za vším stojí jednoduchá a lehce pochopitelná mechanika: oblečte si, co můžete postrádat, vydejte se do klubu a jakmile zazní znamení, vyměňte si část svého outfitu.


Následujte rytmus nebo buďte tak trochu punk. Aktivitě se meze nekladou, a když se vám něco/někdo líbí, směňuj s ním věci a emoce bez ohledu na signál. Pokud budete se svým ustrojením spokojeni, klidně můžete případné nabídky odmítnout a vychutnat si DJ sety Tata Bojs, Tea Jay Iva nebo Urxin Sisters. Ti všichni se svou hudební selekcí postarají o to, abyste byli aspoň na jeden večer někdo jiný a vymanili se ze zajetého modelu neosobních párty.

RE:Dress

Navíc pro vás máme přichystanou soutěž. Pokud jste někde v Praze našli flyer na RE:DRESS, stačí ho přinést do Chapeau a můžete vyhrát jednu z připravených cen. Ramínka s flyery hledejte na místech, kde byste je nečekali!

Absolut RE:DRESS v Chapeau Rouge začíná v pátek 28. září 2012 ve 21 hodin.

P.S.: Ve stejný den probíhá v Chapeau také akce Clash, kde vystoupí italská elektro dubstepová formace Pellusje. Oba mejdany vás v předprodeji v klubu vyjdou na 100 Kč. Na místě na 150 Kč. Vstup pouze na RE:DRESS 50Kč.

Odkazy:

http://www.facebook.com/pages/Tata-Bojs/91562030507

 
TEA JAY IVO:
Nejlepší český vintage dj současnosti.

http://www.facebook.com/pages/Tea-Jay-Ivo/128426707202994

 

URXIN SISTERS: Dívčí dvojka, známá bláznivými sety i mimo Prahu.

http://www.facebook.com/groups/51010961874/

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016