PARTYINFO

 

BOOGIE

flyer
Datum konání:
15.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Javas & Lucas Hulan & Ian Metty (uk) & Malkao, Cabaret Maňana, Odd Job & Mr. Moustache
Live:
Attic Vanity & Golem Trust
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Boogie již tuto sobotu v Chapeau Rouge!

Chapeau Rouge ve spolupráci s Nightphunk Recordings si vás dovolují pozvat v sobotu 15. září do klubu Chapeau Rouge na další pokračování ůspěšné deep-tech-house klubovky Boogie. Tentokrát jako speciální host se představí nestor brněnské deep-housové scény, DJ Javas.

 

DJ Javas začal svou djskou kariéru již v roce 1996 a pomohl vytvářet housovou hudební scénu v brně a jeho okolí. V roce 1998 se poprvé potkal se zpěvačkou Ivou Bittovou, se kterou dlouhou
dobu tvořil duo a vystupoval s ní po celé česke reublice a na slovensku.

Jejich oficiální cd Party vyšlo v roce 2005 u značky Indies Records a naleznete zde skladby od lidí jako např: Jeff Bennet, Si Brad, Tom Chrchill, All Good Funk Alliance, Weekender a mnoho dalších. Javas v tuhle chvíli patří mezi špičku české taneční scény a v jeho setech naleznete deephouse, nu disco, elecro ale zabrouzdá i do vod drum n bassu. Jeho sety mohli slyšet klubeři nejen v čechách a na slovensku, ale také v polsku, anglii, francii nebo v bulharsku. Ti, co ho ještě neznají, by tak měli učinit co nejdříve.

Jedním z dalších hostů tohoto večera bude český rodák Ian Metty, který v posledních pár letech žije střídavě v Londýně a Barceloně. Tento mladý, nadějný dj a producent se v poslední době věnuje svému novému deep house vydavatelství Deep Wave Records, na kterém vycházejí nejen jeho vlastní skladby, ale naleznete zde tracky od lidí jako např: A-Bee & Tom Vagabaondo, Josef Mihalik, Otimai a mnoho dalších.

Dále se můžete těšit na residenta Lucase Hulana z Nightphunk Recordings a v neposlední řadě také na našeho oblíbeného olejového magnáta, který se skrývá pod pseudonymem DJ Malkao. Začátek celého večera rozjedou deephouse nováčci Fill & Rody z Kostelce nad Černými Lesy. Takže nezapomeňte na sobotu 15 září v pražském klubu Chapeau Rouge se koná další Boogie. Akce začína od 21 hodin a 30 minut a vstup je pouhých 50czk. Life is too short for bad music!

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016