PARTYINFO

 

CLIMAX 

Datum konání:
29.09.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler, Raju, Airto, Mr. Roquentin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Sobotní Climax v pražské Roxy

Poslední sobota v měsíci nemůže v Roxy patřit nikomu jinému než Chrisi Sadlerovi a jeho rezidentní nociClimax. 29. 9. se tak letos stane již podeváté a nejdéle fungující klubová noc v ČR, která 24. listopadu oslaví své již 14. narozeniny, tentokrát bude kromě Chrise Sadlera patři duu DJs Airto & Raju. Chybět samozřejmě nebude ani "chill outový specialista" Mr. Roquentin a rezidentní VJ noci Climax Martin.

 

První z Chrisových zářijových hostů, DJ Airto si své první DJské ostruhy vysloužil v letech 1995 a 1996 hraním v barech Bílý OrelChapeau Rouge. Rok poté pak začala Airtova spolupráce s agenturou D Smack U, kterou následovalo angažmá na koncertech dnes již kultovních Liquid Harmony. Jeho pozitivní a našláplé sety, v nichž se mísí electro, house, bassline či funky, zaujali nejen clubbery ale také lidi z agenturyRoxydust, která Airta oslovila s nabídkou hraní na noci Shake, jedné z prvních house party v Roxy. Brzy na to následovalo pravidelné angažmá v dalších pražských klubech jako např. Radost FXKarlovy lázněCZ Beat nebo Le Clan.

Když pak dostal Airto v roce 2001 možnost namixovat kompilaci House Party 15 na značce Next Era, dostal se do širšího povědomí také mimo Prahu a začal objíždět kluby nejen po celé ČR, ale také na Slovensku a v Polsku. Nic to ale nezměnilo na tom, že nejbližší vztah má Airto krom Chapeau právě k Roxy, kde ho clubbeři mohli vídat na celé řadě proslulých parties včetně první české electro noci Elektra, kde byl dlouhodobě rezidentem.

„S Airtem jsme spolu hráli už nespočetněkrát na akcích v Roxy (včetně několika Climaxů) i po celé ČR. Kdysi pravidelný hráč na akcích Roxydust – mejdany, který jsou teď už doslova legendární – má více 16 let zkušeností za pultem a je snad jeden z nejuniversálnějších DJů, co znám. Je schopný hrát deep house, electro, tech house, club house a všechno mezi tím, přičemž jeho sety jsou vždy promakané, chytlavé a s velkým nábojem,“ říká k Airtovi Chris Sadler.

Chválou Chris nešetří ani na svého druhého hosta, DJe Raju"Jako člověk s mnohaletou praxí zvyklý hrát v undergroundových klubech i komerčnějších podnicích se umí Raju velice dobře přizpůsobit publiku, aniž by se podbízel. Sety skormného a věčně usměvavého Raju jsou vždy pozitivní a s velkým nábojem. Těším se, až nám v sobotu 29. 9. zas jednou ukáže, co v sobě má!"

Raju, vlastním jménem Pavel Koudelka působí na domácí taneční scéně od roku 1997, kdy si odbyl své první ystoupení v klubu Dreamstation (později Studio 54). Během následujících let se kromě hraní organizačně podílí na dnes již legendárních free parties na pražském ostrově Štvanice. S novými zkušenostmi a vzrůstajícím věhlasem přicházejí také první větší akce, konkrétně v roce 1999 si Raju zahrál na party Evolution po boku Collina Dalea před zraky 10 000 lidí a o rok později si na Evolution II své vystoupení zopakoval (tehdy byl mezi headlinery např. Paul Van DykCambell Taylor nebo Matt Wilson).

DJské úspěchy ale Pavla nijak neodradili ani od práce promotéra. V roce 2000 založil společně s Petrem Procházkou a Petrem Holmanem agenturu Moonlight Production, pod jejíž hlavičkou uspořádali řadu úspěšných akcí po celé ČR. Po odchodu z Moonlight Production v roce 2002 pak společně s DJem Madmanem zakládá projekt Music Madness (4 gramofony a 2 mixpulty).

"Pavla jsem poprvé poznal právě v době, kdy hrál s Madmanem jako Music Madness a byli častými hosty i na Climaxu. Madman se dnes věnuje spíš byznysu a golfu, Raju ale zůstal věrný taneční hudbě jako DJ i promotér," říká k tomu Chris. Jeho slova potvrzuje mimo jiné i fakt, že Raju stál coby promotér u znovuzrození legendárního severočeského klubu Posilovna v Mnichově Hradišti a aktuálně provozuje klub v Bakově.

Náležitou pozornost věnuje ale také samozřejmě i DJingu, když hraje pravidelně v klubech jako Studio 54,Luxor nebo Touster a kromě toho si zahrál mimo jiné i na takových akcích jako CreamfieldsIbiza Night(společně např. Monikou Kruse nebo Marushou) či v řadě renomovaných polských klubů.

Je tedy nasnadě, že jak Airto, tak Raju jsou víc než povolánými k tomu, aby vás společně s Chrisem bavili29. 9.ROXY na letošním devátém vydání Climax. A nezapomeňte, že Climax s pořadovým číslem jedenáct, jež proběhne v ROXY 24. 11. bude už tradičně narozeninový a krom Chrise se na něm můžete těšit na zahraniční hosty, kterými bude duo brightonských DJs Prok & Fitch! Více info již brzy…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016