PARTYINFO

 

2ND SEASON OF TOUSTER PRODUCTION

Datum konání:
07.09.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Martin Gredner (Fabric/Ostrava), Džejár aka Roger Venzent (DC Promo), Pavel Krejdl vs. Čenda (Kovo_Shrot), Adam Cloud (Techno Animals) vs. Sonja (Minimal People), Marty Fish (Touster Production) vs. Subgate (Creative), Tokátko vs. Wilda (Touster Production)



Lounge stage - Matamar, Jaqullin (7.nebe/Brno), Flesh vs. JB, TGT, Taada, Akrom
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk, gogo dancers, welcome drink, CD ke vstupu gratis
 
 
Touster je zpátky v plné síle
Touster vás zve na velkolepou párty 2nd Season of Touster Production!


Vážení přátelé! Rádi bychom vás srdečně pozvali na zahajovací párty klubové sezóny 2012/2013, která bude již druhou sezónou Touster Production. Vystoupí zde česká špička klubových djs. Hlavní klubová stage se ponese převážně v žánrech tech-house a techno. Lounge stage v žánrech tech-house a progressive house.

 

Hlavními hosty večera jsou pánové Martin Gredner a Džejár, kteří již několik let působí na české taneční scéně. Ve velmi povedených b2b spojeních je podpoří řada známých tváří, které pravidelně vystupují v klubu Touster. Za zmínku stojí určitě spojení dvou rezidentních djs pravidelných nocí Techno Animals a Minimal People. Společný set Adama Clouda a Sonji by si neměli rozhodně nechat ujít všichni nadšenci západního soundu. Ostřílení klasici Pavel Krejdl a Čenda předvedou to nejlepší z techno music. Mimo jiné je to jedno z jejich posledních vystoupení v rámci Kovo_shrot djs. Od října plánují společný projekt Underground Children.

Druhou stage si vezmou do parády Matamar djs, kteří vystoupí ve speciálním narozeninovém electro/progressive dj setu. Poprvé se v klubu Touster představí brněnská djka Jaqullin. A o support se postarají pravidelní účinkující Flesh vs. JB, TGT, Taada a Akrom!

V Toustru si tedy tentokrát opravdu každý přijde na své! Doražte tedy na velkolepou zahajovací párty nové sezóny a věřte, že bude ještě lepší než ta minulá.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016