PARTYINFO

 

2ND SEASON OF TOUSTER PRODUCTION

Datum konání:
07.09.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Martin Gredner (Fabric/Ostrava), Džejár aka Roger Venzent (DC Promo), Pavel Krejdl vs. Čenda (Kovo_Shrot), Adam Cloud (Techno Animals) vs. Sonja (Minimal People), Marty Fish (Touster Production) vs. Subgate (Creative), Tokátko vs. Wilda (Touster Production)



Lounge stage - Matamar, Jaqullin (7.nebe/Brno), Flesh vs. JB, TGT, Taada, Akrom
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk, gogo dancers, welcome drink, CD ke vstupu gratis
 
 
Touster je zpátky v plné síle

Klub Touster je zpátky v plné síle. V pátek 7.9. zahájí svou další klubovou sezónu. Co od ní můžou návštěvníci klubu čekat? Hlavní změnou je otevírací doba. Otevřeno bude opět pondělí-sobota. Celý týden je otevřena kavárna od 17:00 do 02:00. Čtvrtek, pátek a sobota se otevírá i klubová část a to od 21:00. V tyto párty dny končíme v 05:00. Posilujeme také program a těšit se můžete na opravdu zajímavé hosty.

 

O proti prázdninám se opět rozjíždí pravidelné párty v týdnu. Pro nadcházející klubovou sezónu jsme pro Vás jako třetí párty den v Toustru vybrali čtvrtek. Můžete se tak každý měsíc těšit na pravidelné večírky pro všechny víkendové nedočkavce. Na září jsme pro Vás připravili 4 čtvrteční akce. O první z nich se 6.9. postará severní spojka z Liberce, DJ SHARK 8 a jeho hosté párty North Connect. Druhý čtvrtek si vezme do parády DJ SCHWA, který představí projekt Elements. Na každou párty si bude zvát jednoho zajímavého hosta a celý večer se ponese na vlnách Deep House. 13.9. párty Elements: Water Hostem večera Ian Metty (Deep Wave records). Třetího čtvrtku se zaslouženě ujali pánové z YourTime, kteří mají na svědomí sérii večírků Loony House. Představí vám novou párty PENTHOUSE, která se stane nejerotičtější akcí v Toustru. Rozhodně stojí za to ji navštívit. Poslední zářijový pátek potěšíme zastánce zlomeného beatu. Večer totiž dostali také pánové ze Spontal Crew.

V září Vás čekají i velice zajímaví hosté o víkendech. Za zmínku stojí především zahraniční hosté. 14.9. vystoupí v rámci párty La Résistance Duch Elektropump z Francie. Den poté se na FETISH PÁRTY: Cool Socks edition představí bulharský dj Chris Bau. V sobotu 22.9. Vás čeká mejdan, který snad ještě Touster nezažil. Na warm-up párty k listopadové Apokalypse totiž vystoupí hvězda světového formátu JOSEPH CAPRIATI. Celý měsíc uzavřeme v sobotu 29.9. na párty Minimal People, kde vystoupí berlínská djane Christine Lau.

Pro všechny fanoušky akcí Minimal People a La Résistance máme velice dobrou zprávu. Na každém večírku od září totiž vystoupí zástupce ze zahraničí, který reprezentuje aktuální sound. V rámci párty Minimal People to budou především hosté z Německa a párty La Résistance bude předvádět aktuální sound Francie. Těšte se na spoustu zajímavých a neokoukaných hostů!

Celou sezónu společně rozjedeme v pátek 7.9. na párty 2nd Season of Touster production, kde vystoupí ti nejlepší kluboví djs a rezidenti pravidelných nocí.

 
Touster vás zve na velkolepou párty 2nd Season of Touster Production!


Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016