PARTYINFO

 

PLAV-BA

Datum konání:
25.08.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - parník Danceradia (Tyrš)
DJs:
Lubor, Vasquez, Pavel Faktor, Matty B, Bertram
Popis:
start 14:00, vstup zdarma
Line-up:
16:00 - 17:15 Bertram
17:15 - 18:30 Matty B
18:30 - 19:30 Pavel Faktor (BPM.dj)
19:30 - 21:00 Lurob (USA)
21:00 - 22:30 Vasquez (BPM.dj)
 
 
Poslední prázdninová Plav-Ba již tuto sobotu představí hvězdnou zahraniční DJ star!

Pro všechny, kteří neplánují na víkend odjet mimo Prahu, a rádi si vychutnávají kvalitní sound pod otevřeným nebem, máme další pozvánku již tuto sobotu - na odpolední dostaveníčko na kotvící lodi Tyrš,  pod taktovkou BPM.DJ crew.

 

Jelikož se dva předešlé díly setkali s opravdu velkým ohlasem, rádi by vám na na tomto posledním prázdninovém vydání ještě o něco více zpříjemnili. A protože se za djdeckem se již stačila vystřídat ta nejlepší klubová DJská elita z Prahy, zvolili jsme jako pomyslnou třešinku na dortu, účast zahraničního producenta, známeho remixéra, amerického DJe Luroba, který zde mj. před 14dny vystoupil v Akropoli.
K němu se, kromě zásadních osobností BPM.DJs Vasqueze a Pavla Faktora představí i velmi zajímavý projekt Matty B a podruhé se vám v rámci PLAV-BY za djdeckem postaví i DJ Bertram, který tento hvězdný a jistě zajímavý výčet učinkujících. A protože jde o poslední deep happening, který BPM.DJ na toto léto připravil, je třeba si ho co nejvíce užít  a tudíž konec hudební produkce posunut až po 23.h
Jak již bývá zvykem, můžete se opět spolehnout na exklusivních ceny vybraných drinků.
Takže TUTO  sobotu od 14h AHOJ!!,)
PS: NEVYPLOUVÁME ,))

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016