PARTYINFO

 

3G - TOP CLASS NIGHT

Datum konání:
21.09.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Marcus Schossow (swe), Nifra, Lucca, LayDee Jane, Martin Gredner, Danny Bright, Robiq
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 290/350 czk
Line-up:
Fabric Main Stage:

21:00 - 23:00 Thomas Sedlak
23:00 - 00:15 Martin Gredner
00:15 - 01:30 LayDee Jane
01:30 - 02:45 MARCUS SCHOSSOW (swe)
02:45 - 04:30 NIFRA (sk)
04:30 - 05:45 Lucca
05:45 - 07:00 Danny Bright
07:00 - 08:30 Dejff
08:30 - ??:?? RobiQ

Kick Da Night Stage:

22:00 - 00:00 Mathias Wolf
00:00 - 02:00 Tripmain
02:00 - 04:00 Filthy Funk Funk
04:00 - 06:00 Marcus Cooper
 
 
3G Top Class Night se vrací do Fabricu!

3G, to je magické spojení písmene a číslice, které už při vyslovení každému tancechtivému člověku aktivují všechny smysly. Ptáte se proč? Už od roku 2003, kdy proběhla první party 3G nasadil Fabric laťku hodně vysoko tím, že vytvořil koncept mezinárodní star a doplnil dalšími, zahraničními dj´s a postupně rozšiřoval o české hvězdy a postupem z ní vytvořil párty světové úrovně, několikráte oceněnou v republikových anketách a rodinné stříbro klubu Fabric. Jen připomeňme: Andy Moor, Kosheen, Cosmic Gate, Kyau&Albert, Ronski Speed, Umek, Joel Mull, Menno de Jong, Space DJz, Preach, Swen Wittekind…

 

A nyní?

Těšte se na smršť hvězdných jmen a široké spektrum tanečních stylů - takže: poprvé do Fabricu zavítá švédská hvězda Marcus Schossow, dlouholetá stálice na světové taneční scéně a jeden z prvních, kdo se odvážili zkombinovat trance s house music.

Pro nemalé množství milovníku house music je zde premiéra britského dua Filthy Funk Funk, které si podmaňuje fanoušky na rodných Ostrovech svým komunikativním pojetím s publikem a naprosto nadupaným house stylem. Dalším, premiérovým hostem ze zahraničí je půvabná slovenka Nifra, patrně nejúspěšnější, slovenský producent, která vydává pod megalabelem Armada!

Stále málo?

Dobrá...

Českou super elitu zastoupí 2 krásky Lucca & LayDee Jane, obě extrémně populární a ve Fabricu téměř domácí.

Co takhle další stálice, Tripmain a Martin Gredner?

A co Markus Cooper, nebo showman Dejff? A samozřejmě nebudou chybět další, talentovaní dj´s a umělci, ostatně jak je na 3G zvykem.

Bude pro Vás také nachystán party stan s barem a tedy možnost zchladit se ven po vyčerpávající náloži, kolem Vás budou kroužit hned 4 půvabné a sexy go-go dancers a tradiční 3G světelná a zvuková show s originálními dekoracemi.

Máme pro Vás nachystáno Spoustu soutěží o volné vstupy a exkluzivní dárky, které budou probíhat na našich stránkách a facebookovém profilu, ale taky na stránkách či vlnách našich mediálních partnerů (techno.cz a helax.tv).

Ptáte se na vstupné?

Začíná na krásných 290 korunách a můžete si je v předprodeji zakoupit na tradičních, předprodejových místech SUBForm (bývalý Titty Twister na zastávce Stodolní na Nádražní ulici v centru Ostravy) nebo SUBForm (OC Futurum Ostrava). Lístky je možno zakoupit si v rámci našich párties. Mimoostravským nabízíme možnost nákupu na dobírku nebo bankovním převodem, pro tuto možnost pište na e-mail: jirka@fabric.cz.

Připomeňme také, že nově budete mít možnost zakoupit si členské klubové karty, přinášející řadu slev a výhod. Těšíme se na Vás a na společné prožitky této jedinečné a nezapomenutelné noci!

PROFILY:

Marcus Schössow je nadaný švédský DJ a producent elektronické hudby žijící v Helsingborgu ve Švédsku, který se věnuje hudebním žánrům progressive house a progressive trance. Navíc každý pařmen zná jeho specifický futuristický sound, kombinující různé EDM žánry, i jeho jedinečnou komunikaci s publikem.

Marcus vešel do povědomí po vydání kompilace DJe Tiesta "In Search Of Sunrise 6", ve kterém byla i jeho skladba "Chase My Rabbit". Také jeho track "Mr. White", který se objevil na kompilaci "Amsterdam '08" již známého Markuse Schulze, přitáhl na sebe další pozornost. Marcus spolupracoval s dalším švédským producentem Thomasem Sagstadem a společně vytvořili skladby jako "Moog Me" nebo "Crepuscolo". Hudební fajnšmekři znají Marcuse už z dřívější doby, kdy vydával tracky pod aliasem Progresia.

Mezi další jeho projekty patří i každotýdenní rádiová show s názvem Tone Diary. Mimochodem vlastní i label, který má stejná název.

 

Nifra, jediná slovenská trance DJka je známá nejen na Slovensku, ale i v zahraničí. Její debut Ready byl podepsán na sublabely jednoho z nejlepších trancových labelů Armada music - Coldharbour recordings!

Dalším vydaným trackem je remix skladby Masquerade, jejíž originálním producentem je anglický talent Ashley Wallbridge. Tento remix se ještě před vydáním těšil supportu takových jmen jako jsou Tiesto, Markus Schulz, Marcus Schossow, Ronald van Gelderen, který si právě Nifrin remix oblíbil nejvíce. Obrovská a nečekaná podpora se mu dostala ze strany jednoho z Top světových techtrancových DJů, Sandera Van Doorn! Kromě dubnového vydání jeho radio show Identity, tento remix zahrál před masami lidí na celém Trance Energy tour v Austrálii, tj. Sydney, Melbourne, Brisbane. Nakonec se remix zařadil na 11. místo v prodejnosti v trance charts na beatportu, čímž předběhl i originál.

Pod záštitou nizozemské Armady, vychází její druhý originální singl s názvem "Complicated life" a měsíc nato remix pro Američana jménem Breakfast a jeho track "Take me back" pro Flashover.

Dalším úspěšným releasem je spolupráce Progrese & Nifra - "Different ways". Tento track se vyšplhal na # 3 místo na Beatport Trance charts a v Top 10 se držel asi 2 týdny!

Nifra byla oslovena Leonem Bolierem, aby remixovala track "That morning". Reakce top DJů byly opět pozitivní a track podpořil dokonce i samotný Tiesto, který trance dnes už hrává jen velmi sporadicky.

 
3G Top Class Night koncem září ve Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016