PARTYINFO

 

KLUBOŠKA

Datum konání:
08.09.2012 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Mikkallo
 
 
Patříte mezi krásné ženy, které se rády zviditelní?

Tak právě tato soutěž je urèená právì pro Vás! Výherkyně se stane tváří našeho plakátu párty KLUBOŠKA (níže uveden) pro 2012/2013. A co musíte pro účast v soutěži udělat?

 

Je to jednoduché, stačí jen zaslat fotografii. Soutěže se mohou zúčastnit všechny ženy a dívky starší 18 let, které zašlou svou aktuální fotografii (na mail jirka@fabric.cz). Poté se zúčastní našich párties, kde bude normální součástí párty a v průběhu večera bude fotografovány naším dvorním fotografem Kubou Zatloukalem. Poté budou fotky zveřejněny na našem facebookovském profilu a hlasováním vybereme ty nejlepší z Vás. Vítězka se stane tváří plakátu a navíc získá kolekci profesionálních fotek pořízené fotografem Kubou Zatloukalem.

Pravidla soutěže:

Fotografie musí být minimálnì dvě (s tváří, celá postava), a to ve formátu jpg. Ke každé fotografii je třeba uvést jméno a příjmení, adresu, dosažený věk, e-mailovou adresu a telefonní kontakt. Poté Vás oslovíme, akreditujeme na jednu předem určenou párty v našem klubu a zde Vám budou sděleny všechny potřebné informace. Dùležitým faktorem při první selekci slečen a dívek bude i pravidelnost návštěv našeho klubu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016