PARTYINFO

 

GRAND OPENING PARTY - CRYSTAL

Datum konání:
01.09.2012 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
LayDee Jane, Thomas Coastline, Martin Gredner, N-Rico, George Flame
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Otevření ostravského Fabricu!

Fanoušci moderní klubové scény a ostravského Fabricu se již brzy dočkají a po letní rekonstrukci se znovu otevřou brány klubu. Po dvou měsíční odmlce se klub dočkal nového designu interiéru, který si naplno můžete vychutnat společně s novým zajímavým programovým konceptem klubu, vylepšeným zvukem a světelnými efekty, novým djským pultem, speciálními akcemi na baru a lepším posezením, originální FABRIC fotozdí, a s nabídkou členských klubových karet, které přinášejí množství slev a výhod nejen ve Fabricu, ale i u partnerských společností.

 

Kromě pravidelných rezidentních nocí Crystal, Evolution Special, Acapulco, Slim Slam Drum a Thriller, nabídneme i nové party a nové nadějné Dje, kteří Vás budou skvěle bavit každý víkend. Pátky nabídnou každý měsíc kalby ve všech oblíbených stylech taneční hudby, ať už to bude klasická House Party, Trance, Progressive, Electro, Dubstep, Hip Hop, R&B nebo Liquid Funk. Novinkou budou i videoprojekce vybraných koncertů a hudebních dokumentů zakončené djskou afterparty, třeba hned v září Vám nabídneme film Don`t Think od The Chemical Brothers. Naprostou novinkou jsou pravidelné sobotní párty s názvem Kluboška, kde uslyšíte aktuální rádiové hity a své oblíbené hity, přičemž poslední sobota v měsíc bude ve stylu oldies a ponese podtitul „Devadesátky-Osmdesátky“. Vstupné na tyto sobotní akce bude v podstatě zdarma, jelikož zaplatíte pouhých 30,- korun a za to na baru dostanete nealko zdarma.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří navštíví nově zrekonstruovaný klub Fabric, doporučujeme přijít zapařit na otvírací party Crystal s rezidentkou LayDee Jane. V září nás navíc čeká i megaparty 3G TOP CLASS NIGHT, na které vystoupí kromě české elity (Lucca, Laydee Jane, Martin Gredner...) jako headlineři švédský Marcus Schossow, britští Filthy Funk Funk a slovenská Nifra. Na konci měsíce ve čtvrtek 27.9. to zase bude nejdříve svátek pro DnB fanoušky v podobě speciální SSD vs LiR party a den poté v pátek 28.9. nás navštíví australská progressivní megastar - dj a producent tyDi, na posledním oficiálním warm-upu na pražskou halovku Trancefusion. Ať už si vyberete jakoukoliv party, doufáme, že se budete skvěle bavit a navštívíte nás znovu a znovu.

Těšíme se na vás!
Fabric team

 
Crystal party odstartuje klubovou sezonu v ostravském Fabricu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016