PARTYINFO

 

HUDBA POMÁHÁ

Datum konání:
06.10.2012 - sobota
Místo konání:
Vysoké Mýto - Starý pivovar
DJs:
Chris Sadler, Philip T.B.C., 2TAKT & Tomsax, e-Li, M@r
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
 
 
Vysoké Mýto rozezní decibely v rytmu pomoci

Dne 6. 10. 2012 bude město Vysoké Mýto hostit v pořadí druhý večer benefičního festivalu Hudba Pomáhá. Tento večer bude patřit hudbě elektronické, konkrétně stylům House, Techno, Dnb, apod. Během akce vystoupí DJové Chris Sadler, Philip T.B.C., 2TAKT s Tomsaxem, e-Li a M@rk. Tváří festivalu se stala česká reprezentantka na Miss World 2012 - Linda Bartošová.

 

Party proběhne v nově zrekonstruovaných prostorách restaurace a klubu Starý Pivovar, který se pro návštěvníky otevře v 19:00.

Projekt  Hudba Pomáhá  je benefiční akcí každoročně pořádanou občanským sdružením NO PASIVO o.s. Letošní ročník tak společně s výtěžkem z tohoto večera přispěje na nákup zvedacího zařízení pro organizaci Berenika o.s., kde toto zařízení usnadní život všem klientům, kteří mají problém s pohybem

NO PASIVO o.s. je dobrovolné, nezávislé a nepolitické občanské sdružení, které sdružuje členy na základě společného zájmu.
Cílem sdružení je zejména aktivně působit v oblasti kultury, prevence sociálně-patologických jevů, ekologie, a to především pořádáním tematicky zaměřených aktivit.

Více informací naleznete na www.facebook.com/events/488736584469989

 

Pro více informací, prosím, kontaktujte:

Jaroslav Jeník

608 063 163

jarda.jenik@seznam.cz

www.hudbapomaha.cz

Za zapojení do projektu patří poděkování všem sponzorům, partnerům a dobrovolníkům, kteří akci podpořili a také nadaci Divoké Husy, která přislíbila zdvojnásobení celého výtěžku ve prospěch organizace Berenika o.s.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016