PARTYINFO

 

KRAAK & SMAAK

Datum konání:
11.10.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Kraak & Smaak (NL), Monkey Bussiness & PSH
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Společné turné Monkey Busines a PSH vyvrcholí na koncertě Kraak & Smaak!

Když v březnu odstartovali společné turné "známé firmy" domácí scény Monkey Business a PSH, všichni s napětím očekávali, co spolu upekly. Na první pohled dvě hudebně nesourodé party, ale dokázaly potlačit svoje ega a výsledkem jsou překvapivé, ale silné aranže známých hitů. Poslední šanci vidět a slyšet toto unikátní spojení, budou mít fanoušci 11. října v klubu SaSaZu, kde tento večírek vyvrcholí vystoupením holandské taneční senzace Kraak & Smaak!

 

Funky a hip hop dohromady a ještě ke všemu Monkey Business a PSH? Zdá se vám, že to nějak nejde dohromady? Opak je pravdou! A podle některých hudebních novinářů se jedná dokonce o hudební počin letošního roku! Jan Vedral z MF Dnes jejich  první vystoupení okomentoval slovy: "Společné vystoupení funkové kapely kolem Matěje Rupperta a Tonyi Graves a hiphopových Penerů strýčka Homeboye fungovalo skvěle, "počítačové" hudbě raperů vdechlo nový život. Tohle turné může být nejlepším letošním počinem." Od  března letošního roku v rámci společného turné navštívili většinu velkých českých a moravských měst a poslední příležitost budou mít fanoušci 11. října v klubu SaSaZu.

Monkey Business

A jak s tím souvisí holandská taneční parta Kraak & Smaak? Nejen, že Kraak & Smaak jsou oblíbenou kapelou Monkey Business a PSH, ale hudebně završí tenhle jedinečný říjnový večírek. Vladimír 518 k tomu dodává: "Kraak and Smaak je skvělá kapela a série jejich desek se nám postarala o kvalitní hybnou sílu jednoho z Monkey Business / PSH backstage večírků. Poslouchám je, mám rád jejich videa a byl jsem i na jejich pražskym letním koncertě na Střeleckym ostrově. Chtěl jsem je vidět za každou cenu a to i přesto, že jsem měl monstrózní kocovinu po svejch dvou koncertech. V klubu půjde určitě o velkou událost, moc se na to těším."

Těm, kteří na jejich festivalovém vystoupení chyběli, tvorbu téhle křupavé trojice trochu představíme. Sami Kraak & Smaak by svůj styl hudby přirovnali ke všemu možnému – funky, hip-hopu, elektru, ale hlavně house a  breakbeatu. A proč křupavé? Kraak & Smaak totiž v holandštině znamená "křupavý a lahodný". A o tom, že jejich žívá vystoupení mají šťávu, nemusíte vůbec pochybovat. Nepochybuje o tom například mezinárodní  prestižní hudební magazín IDJ, který je označil jako "kapelu, kterou prostě musíte vidět naživo". A nepochybuje o tom ani Matěj Ruppert! "Skupina Kraak and Smaak je podle mě jedna z nejlepších tanečních kapel současnosti a udivuje mě, že v době kroutičů čudlíků se objeví někdo takhle rytmicky a harmonicky zdatnej. Dál mě udivuje, jak je možný, že v malym holanskym městečku maj tolik skvělejch zpěváků!!! Na koncert se moc těším a hodlám si ho maximálně užít!"

Co k tomu dodat? Snad jen, abyste si tuhle holandskou partu přišli spolu s Monkey Business a PSH poslechnout 11. října do klubu SaSaZu!

Kraak & Smaak live (NL) + Monkey Bussiness & PSH
11. 10. 2012 SaSaZu, 21 hodin

Vstupenky v síti Ticketpro, cena: stání 350Kč, VIP balkon 890 Kč, pro klienty České spořitelny 20% sleva.

www.unitedislands.cz

 
Kraak & Smaak se vrací do České republiky!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016