PARTYINFO

 

OFFICIAL WARM-UP MÁCHÁČ 2012

Datum konání:
17.08.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Kaisersoze, Pete Walk & Adam Cloud, Tokátko & Ufi DaMan, TGT & Pompeyi, JayQu
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Official warm up Mácháč 2012 v klubu Touster

V pátek 17.8. proběhne v klubu Touster další z řady Warm Upů k největší taneční události léta  - festivalu Mácháč 2012. K této příležitosti jsme pro vás vybrali hned několik vystupujících umělců, kteří se představí v rámci tohoto festivalu. Headliner tohoto warm upu je DJ Kaisersoze,  jeden z nejuznávanějších DJs české techno scény. Tohoto mistra zvuku doplní tech-housová dvojice Pete Walk & Adam Cloud,  dále velcí showmani a reprezentanti klubu Touster Tokátko & Ufi da Man. Celý line up pak doplní TGT & Pompeiy a JayQu. Celá noc se ponese v rytmech pulzujícího tech-houseu a techna. Tak se přijďte pořádně naladit na tento festival.

 

KAISERSOZE

První „house parties“ na střední Moravě hostil na začátku 90. let kultovní olomoucký kryt Nausea. Série větších akcí pak proslavila S-klub. Po rekonstrukci věhlasného bunkru získala Olomouc vynikající Depo9 a další unikát, Barumba, vznikl v prostorách bývalé vodní pevnosti. Tato místa formovala několik moravských DJů, jedním z nich je Kaisersoze. 

V olomouckých klubech prožil první pasivní i aktivní kontakt s taneční muzikou, jako posluchač v Nausei a na pódiu S-klubu. V Depu9 zpočátku hostoval, později hrával pravidelně, jeho noc byla nejnavštěvovanější akcí podniku. 

Nabídku, aby se přidal ke svého času nejúspěšnějšímu bookingu v ČR – Lunaru, přijal v Depu9. Díky agentuře vystupoval v programu většiny českých i mnoha zahraničních parties a stal se jediným residentem největší republikové techno konference - Orion Hall. 

Původně ortodoxní technař Kaisersoze se dnes baví 100 % aktuální, funkční a kvalitní muzikou. House, minimal i techno používá tak, aby zažil a nabídl pozitivní zkušenost. Kaisersoze namíchal řadu kompilací (Orion Hall, Citadela, SupersonicGarage). Aktuální nahrávky umisťuje na: www.kaisersoze.cz

Několik let spolupracoval s předními agenturami, staral se o PR a booking zahraničních umělců. Mimo jiné se podílel na dovozu headlinerů Mácháče, Cosmic Tripu, Creamfields, Loopu, Citadel a Orion Hall. Podařilo se mu realizovat absolutní české premiéry několika velikánů světové scény, na Orion Hall přivezl jednoho ze zásadních představitelů amerického techna Roberta Hooda, německé duo Hardfloor, japonského producenta a DJ Fumiya Tanaku a britskou dvojici Bandulu. Oscar Mulero, Max Duley, Oliver Ho, Jacek Sienkiewicz, Magda, Sutekh, Safety Scissors, Rob Alcock, Echoplex, Jan Jelinek, Sasse, Luomo, Je m´appelle Mads, to je jen část dlouhého seznamu jmen umělců, kterým zajistil první vystoupení v České republice. Mnoho z nich se pravidelně vrací.

Kaiser Soze se podílel na přípravě Clubbingu pro brněnské rádio Krokodýl 103 FM, posluchače seznamoval s novými deskami a aktualitami na světové i domácí taneční scéně. Vystupoval v rádiích Jih, Kiss Publikum, Kiss Hády, Life, Evropa 2, Bonton a dalších.

Kaiser Soze spolupracoval s redakcemi časopisů Bassline a Clublife, psal pro magazíny Rolling Stone (Show), Tribe a X-Mag. V Rave magazínu se staral o rubriku New Recs. Jeho reportáže, recenze a rozhovory s umělci publikovala většina domácích webů o taneční hudbě.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016