PARTYINFO

 

WARM UP – MÁCHÁČ 2012

Datum konání:
10.08.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
John Culter, Duncan Grey, Richard Reynolds, Beat Splitterz, Kenneth Spice
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup potvrzení na fb do půlnoci 50 czk, ostatní 80 czk
 
 
Warm up – Mácháč 2012 v club 7.nebe

Agentura PAP MOTION jako jediná na Jižní Moravě přiváží do Brna Warm Up na letošní ročník největšího plážového festivalu Mácháč 2012. Brno se opět otřese v základech pod náporem DJs, který klub 7.Nebe v pátek 10.8.2012 bude hostit.

 

Hlavní hvězdou nebude nikdo jiný než John Culter. DJ a producent, který jako jediný vystoupil na hlavním pódiu velkolepého Magnetic Festivalu. Jeho sety můžete slyšet na těch největších akcích v České Republice, na Slovensku a jiných zemích EU.  Johna Cultera doplní DJ, který zahrál po boku hvězd jako Paul Van Dyk, Wippenberg, Koen Groeneveld, Tomcraft a spousta dalších. Jeho tvář je úzce spjata se 7. Nebem. Je to Duncan Grey. Na svoji premiéru v Brně se těší producent, který raketově roste v tvorbě skladeb i počtu bookingů. Jeho sety jsou velice strhující a dostanou publikum každou změnou. Richard Reynolds se již na Brno těší a představí spoustu novinek. Taková párty by se neobešla bez dua říkající si Beat Splitterz. U tohoto dua je pořekadlo, dvě hlavy ví víc jak jedna, zcela přesné. Už jenom v průběhu tohoto roku se mohou pochlubit vydáním tracku Explosion na americkém labelu Living The Dream Records, pravidelným zařazením setů na radiu působícím v New Yorku  - GrooveFox a třeba hostujícím setem v pražském Dance Radiu. Tuto hvězdnou sestavu doplní jeden z vítězů minulého ročníku DJ Contestu na Mácháč 2011 – Kenneth Spice. Jeho bootlegy a mash-upy jsou velice kladně hodnoceny a publikum vždy rozvášní do naprostého úžasu.  Můžete se těšit na masáž všech částí těla tou nejlepší hudbou.

Toto vše bude doplněno možností zakoupit vstupenky na Mácháč 2012 za cenu levnější jak v předprodeji. Budete moci vyhrát vstupenku na Mácháč 2012 zcela zdarma a navíc prvních 100 z vás obdrží oficiální mixované CD na letošní Mácháč 2012.

Vstup pro potvrzené na Facebooku je do 24:00 za 50,- / poté a pro ostatní za 80,-

Akční drink večera: 2x vodka + energy drink RockStar za 99,-

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016