PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
23.08.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Pierre Urban (Radio 1), Zorin
Live:
MC Manda
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Kino, koncerty a parties tento týden U Bukanýra
Čtvrteční Unplugged opět se čtyřmi kapitány!

Tak jak? Také nechápete, jak mohou někdy dva dlouhatánské měsíce určené pro sladké nicnedělání uběhnout tak strašně rychle? Je to vážně záhada... Už jen posledních pár dnů nám zbývá do konce prázdnin a pak už se zase nezastavíme. Zastavte se tedy vy a to nejlépe ve čtvrtek 23. srpna na House boatu U Bukanýra! Jenom tam na vás totiž tady v Praze ještě dýchne ta pravá atmosféra dovolených a z části za to může ta krásná řeka, které tehdy jeden velký hudební skladatel propadl. Do hudebních skladatelů mají čtyři členové posádky sice daleko, muziku však milují nade vše a považte - ještě jsou ochotni se o ni dělit. Jaká jsou jména hlavních hrdinů čtvrtečního dýchánku? Face, Manda, Pierre Urban a Zorin! Tenhle kvartet se bude starat o to, abyste si jeden z těch posledních prázdninových dnů příjemně užili a ještě nad ránem vyrazili ku domovu s bonusovým úsměvem na rtu... Prostě k nezaplacení!

 

Všechno vypukne ještě za světla. Pár minut po osmé si na jedné palubě, na jedné lodi, ruce podají DJ Face a MC Manda a okamžitě se pustí do díla! Jen dvě hodiny totiž mají na to, aby aspoň na chvilku proměnili populární škuner v útulnou zkušebnu, roztočili nové desky a pokusili se je vyšperkovat novými texty, aby spolu vše ladilo a znělo naprosto přirozeně. Nu disco a deep house – dva styly, které svedly jejich osudy dohromady a které je momentálně naplňují. Naprosto přirozeně také naváže druhý host v pořadí, kterým je v Čechách již zdomácnělý DJ Zorin, a připravenou atmosféru uchopí asi jako štafetový kolík... Už několik let ho baví ta uvolněná hudba plná emocí, jež se vznáší hlavně nad Baleárskými ostrovy a která se k tomu pohupování na vltavských vlnách, kde se tak snadno zastavuje čas, náležitě hodí. A co se bude dít dále? Jakmile Pierre Urban na Radiu 1 ohlásí první místo Hitparády a pustí závěrečnou rekapitulaci, vydá se taktéž na vyhlášenou náplavku! Každé úterý od pravého poledne vás na notoricky známé frekvenci 91,9 MHz zásobuje aktuálními hudebními novinkami z celého světa - teď vám je pro změnu od půlnoci spojí do jednoho dlouhého a velmi eklektického setu, v němž nebude o překvapení nouze...

DJ Face feat. MC Manda @ Unplugged, House boat U Bukanyra 26.1. 2012 by Myclick

V průběhu večera se na jedinečném house boatu, který v posledním srpnovém dnu oslaví neuvěřitelné 14. narozeniny, objeví také pisálci a foťáci portálu Techno.cz. Uplynulé léto můžete samozřejmě zhodnotit i v rámci naší nové ankety, ale budeme rádi, když se zastavíte na kus řeči a pochlubíte se nám, který festival vás letos zaujal, který naopak vůbec ne a proč, a nezapomeňte, že ještě stále platí výzva o nábor nových členů do naší početné crew, tak toho využijte!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. září 2012 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Reznyk (techno.cz) a Sanny (Sever Sound).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016