PARTYINFO

 

DEEP BANGING RACKET

Datum konání:
10.08.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Radio (butick.org), Face (techno.cz) feat. MC Manda & live sax by Hodjohjn
Popis:
vstup zdarma
 
 
Deep Banging Racket @ U Bukanýra

Léto v plném proudu a polovina prázdnin už nenávratně za námi... Ten, kdo s dovolenou počkal, však dobře udělal - snad teprve teď si může člověk užívat těch nejteplejších dnů v roce, kdy na sebe potřebujete už jen to nezbytné minimum, do jedné ruky láhev pro dodržování pitného režimu, do druhé deku, na které to netlačí. Ano, jde se k vodě! Ale co ti chudáci, kteří zůstali v matičce se stovkou věží v téhle výhni pro další víkend uvězněni?! I těch se to týká, i oni si mohou dosyta užít letních radovánek a ještě si v pátek na té vodě, na House boatu U Bukanýra, tak jako ty akvabely elegantně zatančit... Nevěříte?

 

Ano, opravdu jen blázen by zůstal doma a ladil rádio... Zatímco si také Honza Berdych, kapitán večírku Deep Banging Racket, užívá svou zaslouženou dovolenou tam daleko předaleko, DJ Radio bude již tradičně dobře naladěn vítat každého příchozího, kdo také neodolá svodům poctivé house music. Bude to hluboké, bude to “deep“... V pravidelně nepravidelných intervalech dojde na zdejším stupínku k výměně stráží, jack se potká s jackem, a DJ Face se svými hudbou posedlými kumpány. Hodjohn a Manda! Jeden do saxofonu foukne, druhý do mikrofonu houkne a takto společně a bez překřikování se pokusí přivést jeho vytříbenou selekci černých kol, co dvanáct palců v průměru mají, k úplné dokonalosti. Dobře jim to hraje, dobře se na tohle souznění kouká. A když nejde ti tanec, houpat se zkus!

Jedno je jisté... Již tradičně to na náplavce pod Štefánikovým mostem ožije - spousta hudebních fandů si Bukanýr v létě volí za noční meeting point a dobře ví proč. Žádný dress code, žádný vstup, kvalitní zvuk, grilované speciality, příjemné posezení a hudba, která nedrásá nervy, ale příjemně hladí. Pátek bude ve znamení house music a ti dva vám rádi předvedou, jak neskutečně široký tenhle žánr je a ještě dlouho vedle všech těch stylů s jepičím životem bude. Buďte u toho i vy – také v Praze může být o víkendu blaze a věřte, že u vody to platí dvojnásob... Startujeme už ve 22:00!

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016