PARTYINFO

 

VIVACITY+

Datum konání:
04.08.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Cubik (Roxy), Milan Kroutil & Tomics
Live:
Dolly Bus Band
Popis:
vstup zdarma
 
 
Srpnové vydání Vivacity+ již tuto sobotu

V sobotu 4.8.2012 od 22h na našem oblíbeném Bukanýru proběhne další díl freestyle houseové party s názvem Vivacity Plus, kterou můžete využít jako jedinečnou možnost osvěžení vašich smyslů a tancem rozhoupat houseboat.

 

Tentokrát bude Vivacity speciální, protože budeme hrát na světoznámý sound system Funktion One, který zapůjčila firma Viceaudio.

K tanci a poslechu na „vymazleném“ zvuku zahrají poslední mohykán Vivacity DJ Cubik a jeho dva letní hosté DJ Milan Kroutil, mimo jiné organizátor výjimečné open air akce v centru Prahy s názvem La Bella Vida a DJ Tomics z Bluesound Djs, který je znám svým vytříbeným citem při výběru tracků. Jaký sound na party můžete očekávat? Jednoznačně letní, pozitivní a podobný jako v tomto setu Cubika:

soundcloud.com/cubikcz/dj-cubik-zdeslav-open-air-6-7

Otevřena je i letní terasa, kde můžete zahájit večer ve společnosti funkové kapely Dolly Bus Band a jejich živého koncertu, který začíná již od 20.00h.

Těšíme se na vás, vstup je jako vždy volný.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016