PARTYINFO

 

CIRCUS WITH GREGOR TRESHER

flyer
Datum konání:
12.10.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Gregor Tresher (Break New Soil/Germany), Kluba, Orbith, Subgate, Enrico, Schwing, Marty Fish, Wilda, Kifli, Michael J, Finidi
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
21:00 - 23:00 Marty Fish vs Kifli
23:00 - 00:00 Michael J vs Finidi
00:00 - 01:00 Enrico
01:00 - 02:30 Gregor Tresher
02:30 - 04:00 Schwing vs Wilda
04:00 - 05:30 Orbith vs Subgate
05:30 - ??:?? Kluba
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Gregor Tresher tento pátek v Yes klubu na eventu Circus! Důležité info a line up!

Důležité informace a časový line up k pátečnímu eventu Circus s Gregorem Tresherem v pražském Yes klubu! Již tento pátek propukne ve spolupráci s partnery Trojka Vodka a firmou Special Grower event Circus, na kterém se představý současná světová techhousová producentská špička Gregor Tresher. Přinášíme vám důležité informace k tomuto eventu včetně časového line-upu a oficiální afterparty v klubu Studio 54!

 

VSTUPENKY:

Vstupenky můžete stále kupovat v předprodeji v síti ticketpro v ceně 170,- Kč + poplatky. Cena vstupenky na místě činí 250,- Kč.

PARKOVÁNÍ A DOPRAVA:

Parkování pro omezený počet vozidel naleznete přímo před Yes klubem v ulici Škrétova a v přilehlé ulici Anglická. Ve večerních hodinách je parkování zcela zdarma. Pokud vyrazíte na party Circus městskou hromadnou dopravou, doporučujeme využití metra a vystoupení ve stanicích I.P. Pavlova nebo Muzeum. Více info naleznete také na www.yesclub.cz

ŠATNA:

V klubu je dostatečně velká šatna, kam si můžete odložit veškeré nadbytečné oblečení

OFICIÁLNÍ AFTERPARTY V KLUBU STUDIO 54:

Oficiální afterparty po eventu Circus proběhne v pražském afterklubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1). Na oficiálním afteru se po několika letech představí již zmíněný dj Orbith, takže se máte rozhodně na co těšit. Kromě něj se za mixem představí ve společném setu Enrico a Béda, Subgate a Finidi, Michael J a Pete Walk.

Kompletní informace o eventu naleznete na www.yesclub.cz a facebooku.

 
Trojka Vodka & Special Grower present Circus with Gregor Tresher at Yes club: Kdo vystoupí s německým bardem? Kupuj limitovanou sérii 100 lístků za 150,-Kč na Gregora Treshera, který vystoupí 12.10. v pražském Yesu! Kupuj si lístky na Circus s Gregorem Tresherem a poslechni jeho set! Německý producent světového formátu Gregor Tresher se vrací do ČR!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016