PARTYINFO

 

BORA BORA

Datum konání:
20.07.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Temple Club
DJs:
Gee Moore (uk), Tommy Rogers, Jackie O`Walker, Petr Zvěřina, Tony Angelo, Pat Heart, Alex Neivel (ru), Suprise
Info:
http://www.boraboramusic.com 
Popis:
start 21:00, vstup 190/350 czk, vip 390/690 czk, studenti 100/150 czk
 
 
Bora Bora v Temple Clubu!

Bora Bora vznikla v roce 1997 díky hudebnímu producentovi / DJ and zakladateli jménem  Gee Moore. Velmi brzy se stala jedním z nejslavnějších kosmopolitních beach club konceptů planety …Nápad byl jednoduchý: přivítat lidi z celého světa, kteří hledají štěstí a přátelství na pozadí noci plné té nejvybranější house hudby všude kolem.  Z Ibizy se tento slavný koncept šířil a sklízel úspěch za úspěchem, až se přestěhoval do svého nového oficiálního sídla v Brazílii což jen potvrdilo silnou vizi a vývoj.

 

Gee jako uznaváná legenda Ibizy se stal rezidentem ve všech 7 top klubech Ibizy. Také vydal mnoho singlů pro vydavatelství jako Perfecto, London records, ministry of sound, React, Bora Bora a mnohé další jako spoluautor a umělec společně s Mauro Picotto, Pigbwoy, Alan Prosseer atd.

Gee také vlastní a řídí Bora Bora music nahrávací společnost, která vysílá hudbu přes asi 270 hudebních portálů, jako jsou například Beatport a itunes. Tento hudební label jen nyní partnerem s DJ Center což je jeden z největších francouzských vydavatelství.

Úspěšná mladá módní návrhářka a především duše i ruce nové oděvní značky Delemy - Lenka Michálková nám předvede svou novou kolekci El Michaels. Kolekce pro ženy i muže je inspirována renesancí v neobvyklých kombinacích. Druhá kolekce Neon Delicacy vás překvapí luxusním spodním prádlem a minišaty v neonově krajkovém provedení s brokátovými doplňky.

Fashion styling a produkce přehlídky duo Lenka Michálková a Elen Králová. O hair styling modelek i modelů se postarají Alena Mašterová a Nade Lukin. O krásné tváře Make-up artist Mili Dvořáková.

Ve skvělé párty náladě můžete pokračovat a osobně poznat DJe v unikátní atmosféře clubu Le Clan v ulici Balbínova 23.

Pro warm-up doporučujeme skvělý launge bar KU, Řytírská 13.

Velice děkujeme všem partnerům BORA BORA a lidem, kteří podporují tento skvělý večer!

 

Těšíme se na společné setkání!

Váš TEMPLE Team!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016