PARTYINFO

 

AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
11.08.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
L´sada, Ronny, Michael J, Carl Lope
 
 
Vyražte o víkendu na dva vypečené aftery do Studia 54!

Ronny, Pietros, Subgate, Michael J, Carl Lope, Peet Sanders a L'sada roztančí o tomto víkendu Studio 54!

 

Pokud nevyrážíte o tomto víkendu mimo naší metropoli a máte v plánu navštívit jeden z pražských večírků, prodlužte si ho na jedné ze dvou afterparties v pražském Studiu 54, kde se představí hned 8 rezidentů tohoto afterklubu!

V sobotu se za mixážním pultem představí v premiéře mladá krev Michael J, kterého můžete vídat v klubech a na parties po celé České republice. Mimo toho má tento osobitý dj a producent také svůj pořad na internetovém radiu Seejay a nutno podotknout, že nezahálí ani na poli vlastní tvorby. Kromě něj se mohou všichni příchozí těšit také na Ronnyho, L'sadu a housového kouzelníka Carla Lopeho.

Nedělní afterparty se ponese v duchu oficiální after po eventu Creative, za kterým stojí rezident Studia 54 dj Subgate. Sobotní Creative party, která se pravidelně koná v pražském klubu Chapeau rouge bude tentokrát okořeněna o afternoon lounge party, takže ti, kteří budou chtít po sobotní after ve Studiu pokračovat, mohou dorazit přímo před klub Chapeau rouge, kde pod širým nebem vystoupí již zmiňovaný Subgate, Finidi a spousta dalších. Následovat bude večerní program, po kterém odstartuje oficiální afterparty ve Studiu 54, na níž se představí Yan Dark, Pietros, Peet Sanders a o závěr se postará Subgate.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vaší návštěvu!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016