PARTYINFO

 

FIGHT NIGHT BY TECHNO.CZ

Datum konání:
27.07.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Myclick aka DJ Face, Reznyk, Cray, Monotype
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 23:45 Myclick aka Dj Face
23:45 - 01:30 Monotype (special guest)
01:30 - 03:15 Reznyk
03:15 - 05:00 Cray
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k Fight Night Fight Night v pražském klubu Touster již příští týden
Fight Night v pražském klubu Touster

27.7.2012 Vás klub Touster ve spolupráci s technem.cz zve na večírek pod názvem Fight Night. Nepůjde o nějaký pěstní souboj, ale o souboj inteligentní hudby podané od prověřených matadorů naší české scény. Všechny jména není třeba dlouze představovat, nicméně malé ohlédnutí si přeci jen uděláme.

 

Myclick aka DJ Face, jméno, které je spjaté s českou houseovou scénou jako česká scéna sama. Začínal již v roce 1993, vysílal na radiu Akropolis nyní na Radiu 1, je šéfredaktorem serveru techno.cz a krom těchto funkcí a postů, je to hlavně velice příjemný pán, který hraje velmi chytlavě a jeho výběr desek je asi jako kdyby jste otevřeli obrovský archiv s těmi největšími hudebními lahůdkami.
Další kdo nám bude masírovat ušní bubínky je Dj Reznyk. Člověk, který se dvanáctým rokem pohybuje spíše v temnějších vodách a ponurejších náladách podložené hutnou basovou linkou. Jeho vystoupení je vždy plné energie, efektů a skvělé hudby ve které dokáže spojit minimal, techno, dubstep a jinou polámanou elektroniku.
Cray, bývalí Crayzzeeeman je DJem a fotografem na full-time. Má za sebou nespočet odehraných eventů v ČR i jinde po Evropě. Rád vystupuje back2back, což vyústilo v DJsko-producentský projekt Groove Bitches.  Stál za dnes již uzavřeným vinylovým labelem TechEx a netlabely Isis Recordings a Illusion Music.
Jako Special Guest  vystoupí dobře známí, pražský Dj Monotype, který kroutí čudlíky mixpultu již od roku 1998. Už od samého začátku propadl nekompromisnímu, ale přitom inteligentnímu techna ala Surgeon, Ruskin apod. Byl redaktorem techna.cz pod nikem PAV, kam přispíval svými reporty z menších i větších parties, recenzemi, články a obsáhlými rozhovory se zajímavými DJi a producenty z celého světa.
V současné době zažívá klub Touster velký boom a vzestup, což je dobře a pokud jste v Tousteru ještě nebyli, tak 27.7.2012 je ta pravá chvíle, protože vedle pěkného interiéru a hezkých barmanek si poslechnete kvalitní hudbu z dob minulých i současných. Večírek bude postupně gradovat od příjemného melodického Housu přes Tech-Minimnal až po šlapající techno.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016