PARTYINFO

 

ELECTRONIC MUSIC WEEKEND

Datum konání:
13.07.2012 - 15.07.2012
Místo konání:
Příchovice - open air
DJs:
Petr Holman, Andre Lesu, Spiriakos, Steen, Keeper, Jacker, Mr.Pole, Bimbo, Tomas Drex, Golpe, Calbee, Jaroslav Beck, Acidflash, Home, Molczik, Martin Meise, Spleen, Rascal, La Kate, Kroky, Prefekt, Charlie O., Remo, Destroyer, Sens, Blanco, O Jey Bee, Soby, Muerte, Digger a Freeman
 
 
Jay Beck na EMW poradí jak na Ableton!
Zatančit proti drogám můžete příští víkend!

Ostrov Příchovice a Občanské sdružení Řekni ne drogám - řekni ano životu uvádí v rámci celostátní informační kampaně "Pravda o drogách" hudební festival Electronic Music Weekend s podtitulem "Tancem proti drogám"...

 

Rádi bychom Vám představili společný projekt Ostrova Příchovice a Občanského sdružení Řekni ne drogám - řekni ano životu letní hudební festival Electronic Music Weekend. Celý tento projekt vzniká a připojuje se k celostátní informační kampani "Pravda o drogách". Jde o vikendový festival, který bude probíhat v nádherné destinaci ostrova Příchovice u Přeštic.

Během tohoto multižánrového weekendu bude možno slyšet skoro tři desítky DJs, kteří vám nabídnou široké spektrum hudebních stylů. V sobotu od dvanácti Vám nabídneme workshop o Abletonu a samozřejmostí bude i přednáška o drogách, prevenci proti nim a kriminalitě s nimi spojené, od pracovníků Občanského sdružení Řekni ne drogám - řekni ano životu. K dispozici budou i různé informační a naučné materiály.

Electronic Music Weekend

Celý festival je postaven hlavně na tom pobavit a poučit zábavnou formou širší veřejnost, proto je celý program přístupný zdarma. Všichni umělci, organizátoři i přednášející se tedy vzdali svých honorářů za vystoupení či svoji prezentaci. Od počátku chceme dokázat, že jsme festival, který je dělaný s láskou k hudbě a především pro lidi a ne pro peníze nebo snad nějaký osobní profit. Protože chceme veřejnosti pomáhat a ne škodit, tak abychom předešli rušení nočního klidu, po obě noci proběhne měření hluku v nejbližších vesnicích a hlasitost hudební produkce bude zkorigována tak, abychom dodrželi všechny zákonné normy, které jsou v tomto ohledu velmi přísné a nerušili svojí zábavou své okolí. Toto měřění bude fotograficky zdokumentováno, aby bylo jasně a přehledně průkazné.     

Hudební produkce začne v pátek 13.7. 2012 v 18:00 a skončí v 07:30 v neděli 15.7.2012. DJs, kteří  přijali pozvání a podpoří tuto hudební akci: Petr Holman, Andre Lesu, Spiriakos, Steen, Keeper, Jacker, Mr.Pole, Bimbo, Tomas Drex, Golpe, Calbee, Jaroslav Beck, Acidflash, Home, Molczik, Martin Meise, Spleen, Rascal, La Kate, Kroky, Prefekt, Charlie O., Remo, Destroyer, Sens, Blanco, O Jey Bee, Soby, Muerte, Digger a Freeman.

Přijďte se tedy společne pobavit a získat více zajímavých informací o tomto ožehavém a v dnešní době aktuálním tématu.

Za ostrov Příchovice a Občanské sdružení Řekni ne drogám - řekni ano životu                                                     

Ondřej Malát a Lukáš Bechyně

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016