PARTYINFO

 

ELECTRONIC MUSIC WEEKEND

Datum konání:
13.07.2012 - 15.07.2012
Místo konání:
Příchovice - open air
DJs:
Petr Holman, Andre Lesu, Spiriakos, Steen, Keeper, Jacker, Mr.Pole, Bimbo, Tomas Drex, Golpe, Calbee, Jaroslav Beck, Acidflash, Home, Molczik, Martin Meise, Spleen, Rascal, La Kate, Kroky, Prefekt, Charlie O., Remo, Destroyer, Sens, Blanco, O Jey Bee, Soby, Muerte, Digger a Freeman
 
 
Jay Beck na EMW poradí jak na Ableton!

Jay Beck: "Myslím, že Ableton workshopů proběhlo už děsný haldy a děsný haldy jich určitě ještě proběhne. Problémem těchto workshopů je, že jsou na nich jak začátečníci, tak i pokročilí. Proto bude vždycky jedna skupina ochuzena o informace. Jelikož v Abletonu dělám od 16ti let, vím, že co se člověk nenaučí sám, to stejně zapomene po pár minutách. Proto chci tento workshop koncipovat tak, aby si z něho něco odnesli jak začátečníci, pokročílí, tak i profesionálové. Jak tuto neřešitelnou věc vyřešit? :) Jednoduše!

 

Celý koncept bude probíhat tak, že mi odešlete svůj konkrétní dotaz ohledně Abletonu nebo ohledně fíglů v produkci, které Vás dlouhodobě trápí. Na místě budu mít některé kontrolery (iPad, Akai APC 40), takže dotazy můžou směřovat i na užití MIDI při DJingu a produkci...

Dotazy pošlete na mail: jaybeck@jaybeck.eu nebo na můj facebook. Následně všechny Vaše dotazy zpracuju a na workshopu se je pokusím osvětlit, vyvrátit případné mýty a názorně ukázat řešení některých problémů. Předem podotýkám, že na dotazy typu: "Jak udělam to, abych měl světovej zvuk" odpovím pouze tím, že buď budete chápat akustiku, nebo musíte mít dost peněz. Nic jiného neexistuje. :) Každopádně to múžete zkusit a třeba Vám poradím i pár fíglů, jak Vám Ableton k vašemu vysněnému zvuku pomůže.

Jay Beck

Také bych byl rád, kdybychom spolu při workshopu komunikovali, takže nemám nic proti tomu, kdyby měl někdo zajímavý nápad, se kterým by se chtěl podělit, ať mi určitě napíše a na workshopu se o tom všichni pobavíme. :)

Odedneška tedy můžete posílat Vaše dotazy ohledně Abletonu na mejl, nebo můj facebook! Budu se těšit a uvidíme se na místě!

Jay Beck

 
Zatančit proti drogám můžete příští víkend!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016