PARTYINFO

 

MYSTIC SK8 CUP 2012

Datum konání:
13.07.2012 - 15.07.2012
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
tba
Live:
Chilla Killerz, Gerda Blank, Pipes, more
Info:
http://www.mysticsk8cup.cz
 
 
Video z letošního Mystic Sk8 Cupu!
Jezdci na Mystic SK8 Cup 2012

S blížícím se termínem zahájení dalšího ročníku zastávky Světového poháru ve skateboardingu na pražské Štvanici – Mystic SK8 Cup 2012 – se začínají ozývat i zahraniční a domácí jezdci, kteří by se rádi zúčastnili. Máme to štěstí, že do Prahy každým rokem zavítá výkvět světového a evropského snowboardingu, jezdci i jezdkyně z Brazílie, Portugalska, Japonska, Španělska, Itálie, Spojených států, Velké Británie, Polska, Slovenska i z Čech.

 

K dnešnímu dni máme potvrzené například Brazilce Kelvina Hoeflera a Diega Fiorese, první dva na závodech WCS v Římě v letošním roce, vítěze bowlu z Říma 2012 Sandra Morala z Argentiny a druhého v té samé disciplíně Dannieho Carsena z Dánska či loňského vítěze ze Štvanice Austena Seaholma z USA. Samozřejmá je účast kompletní české skejtové špičky, uvidíme tedy, jak se domácí jezdci poperou se zahraniční konkurencí.

Přímý přenos

Jako každý rok, i v letošním roce jsme pro milovníky skateboardingu připravili přímý přenos ze závodů. V tento okamžik jsou domluveny celkem tři partnerské kanály, kde budou moci diváci sledovat kompletní závodní program Mystic SK8 Cup 2012.

Pro diváky v ČR bude nosným kanálem pro sledování závodů webová stránka 4elements.cz, pro zahraniční fanoušky je připraven přenos na xtreme.com a freecaster.tv.

V přímém přenosu budou moci sledovat následující program

Sobota 14. Července:

14:00 street kvalifikace mužů a žen

17:00 kvalifikace bowl

Neděle 15. Července:

14:00 street semifinále

17:00 bowl finále

18:30 street finále

20:00 předání cen a prize money

 

Riders at Mystic SK8 Cup 2012

We have a lot of rider´s registrations for upcoming stopover of World Cup Skateboarding 2012, which is taking part between July 13 and July 15th in Prague. We are happy to confirm, that we have already a plenty of requests from Brazil, Portugal, Japan, Spain, Italy, United States, United Kingdom, Poland, Slovakia and of course Czech republic.

To be more concrete, we proudly announce that  Brazilians Kelvin Hoefler and Diego Fiorese, the first and second men from street at WCS Rome 2012 apply as well as Sandro Moral from Argentina and Dannie Carsen from Denmark, who were 1st and second in Rome in bowl discipline. Austen Seaholm from the USA, the Winter of Mystic Sk8 Cup 2011 is coming back to Prague to „fight“ with the riders from different regions, including strong local riders.

Live broadcasting

We are taking care about the skateboard fans, who have no chance to come to Prague to see the races. Therefore we have arranged a live broadcasting from both main competition days in free different channels. For the local people, the live transmission will be realized at 4elements.cz, for the rest of the Word, we cooperate with xtreme.com and freecaster.tv.

The program of live broadcasting is as follow:

Saturday, July 14th:

14:00 CET street qualification men/women

17:00 CET qualification bowl

Sunday, July 15th:

14:00 CET street final

17:00 CET bowl final

18:30 CET street final

20:00 CET prize-giving ceremony

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016