PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
28.07.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Bjorn Wilke (ger) & Schwa & Subgate & Nkyp & Pert & Michael Calda, Liquid A, Rude Boy Rhythm DJs (Buqi & Kure)
 
 
Creative party s Bjornem Wilkem (GER) již tuto sobotu v Chapeau Rouge! Free CD pro každého příchozího a zvýhodněné vstupné!
Special Grower presents Creative s německým Bjorn Wilkem a Schwou 28.7.!

Do Chapeau rouge po roce zavítá německý producent Bjorn Wilke, se kterým vystoupí dj Schwa, rezidenti Subgate a Nkyp a další hosté Pert a Michael Calda.

 

Po velmi úspěšném a netradičním večírku Creative on the Boat, který proběhl na lodi Visla, se Creative crew opět hlásí o slovo. V sobotu 28.7. se odehraje další z pokračování této klubovky, na které se jako exkluzivní host představí přesně po roce německý umělec Bjorn Wilke. Bjorn odstartoval svou kariéru v roce 1994 a na pole světové elektronické scény vstoupil roku 1996, kdy se postavil za gramofony ve světově proslulém klubu Space na Ibize a později se stal jedním z jeho rezidentů.

Jeho cit pro dobrou hudbu a především jeho perfekcionalismus ho rázem vyšvihl na post uznávaného mezinárodního umělce.

Bjornův hypnotizující sound vás vezme na jízdu, na které bude vaše tělo následovat neskutečnou zvukovou show. Dává přednost menším klubům, kde může skvěle komunikovat s publikem.

Za svou kariéru vystoupil ve více jak 20 zemích počínaje USA přes Evropu až po Asii a Austrálii. Byl součástí linepů světově proslulých parties jako je Love Parade v Berlíně, Streetparade v Zurichu nebo City Parade v Gentu. Jeho počiny spatřily světlo světa na uznávaných labelech, mezi které patří Get Physical, Kaato, Level Non Zero, Hypnotic,My Best Friend (MBF), Kung Fu Dub, Azuli, Plastic Fantastic, Session Deluxe, Traum Schallplatten a Hablando, který vedl sám do roku 2005. Bjornovy tracky se pravidelně objevují v setech takových velikánů jako je Richie Hawtin, Loco Dice, Timo Maas a spousty dalších.

Wilkeho kariéře bezesporu přispěla i úzká spolupráce s bratrem velkého PaPa Svena Vatha - Mikem Vathem, díky kterému se stal respektovanou personou na poli světové scény. Za zmínku stojí i jeho vlastní radio show, kterou vysílá každý týden nejen v Německu, ale i v ostatních světových zemích.

Kromě Bjorna se mohou všichni příchozí těšit také na polovinu česko-australského projektu Shades of Gray - dje Schwu, kterého netřeba více představovat, rezidenty eventu Creative Subgatea a Nkypa a jejich další hosty Michaela Caldu a jihočeského Perta.

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a www.facebook.com/creativeczech

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016