PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
28.07.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Bjorn Wilke (ger) & Schwa & Subgate & Nkyp & Pert & Michael Calda, Liquid A, Rude Boy Rhythm DJs (Buqi & Kure)
 
 
Creative party s Bjornem Wilkem (GER) již tuto sobotu v Chapeau Rouge! Free CD pro každého příchozího a zvýhodněné vstupné!

Doražte v sobotu na Creative party s německým Bjornem Wilkem a získejte jako dárek od Creative Crew a firmy Special Grower mixované cd od rezidentů Subgatea & Nkypa. Přihlašte se na facebookovský event a máte zvýhodněné vstupné 30,- Kč do půlnoci!

 

Již tuto sobotu přesně po roce zavítá do pražského Chapeu rouge německý producent ze stáje Get Physical a Kaato - Bjorn Wilke, jehož loňská premiéra na eventu Creative stála opravdu za to. O support se postará polovina českoaustralského projektu Shades of Gray a majitel značky Beefrecords - Schwa, rezidenti Subgate a Nkyp a jejich další hosté Michael Calda a jihočeský Pert.

Pokud se na tento večírek chystáte, nebudete rozhodně litovat. Partner akce - firma Special Grower a personal studio Hell si pro vás připravilo překvapení v podobě dárku, kterým bude pro všechny příchozí mixované cd Creative, za kterým stojí rezidenti party Subgate a Nkyp. V průběhu tohoto týdne se můžete také těšit na soutěž o ceny od již zmíněných firem, která proběhne na serveru techno.cz

Cena vstupného bude pro tentokrát symbolických 50,- kaček, ale pokud potvrdíte účast na facebookovské události, máte vstupné do půlnoci doslova a do písmena za pár kaček - 30,-Kč a to se vyplatí!

Kompletní informace naleznete na www.facebook.com/creativeczech a nebo na www.chapeaurouge.cz

OFICIÁLNÍ AFTERPARTY PROBĚHNE V KLUBU STUDIO 54 - HYBERNSKÁ 38, PRAHA 1

Buďte cool - Buďte Creative!

 
Special Grower presents Creative s německým Bjorn Wilkem a Schwou 28.7.!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016