PARTYINFO

 

ONE NIGHT

Datum konání:
21.07.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kubatko, Dan Cooley & Josef Sedloň
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do půlnoci zdarma, poté 100 czk
 
 
Magická One Night! s Kubatkem

Speciální prázdninové vydání pravidelné noci One Night!, která už hostila taková jména jako Adam Freeland, Tom Middleton, Nick Warren, Jimpster, Future Funk Squad, Funk D´Void, Spooky nebo Dave Angel, proběhne už tuto sobotu 21. července v ROXY. Hrát pro vás budou domácí DJs, z nichž tím největším esem bude Andělem oceněný Kubatko, který se na One Night! ukáže po šesti měsících. Chybět ale samozřejmě nebudou ani Radio 1 resident DJs Dan Cooley a Josef Sedloň. To vše navíc se vstupemdo 24:00 ZDARMA.

 

Minimálně na domácí elektronické scéně patří Jakub Holovský aka Kubatko za respektovanou osobnost, jejíž - jak sám říká - "čajem prosycená a vzduchem nadýchaná hudba" fascinuje precizností i skvělou prací s atmosférou a emocemi. Ostatně fakt, že jeho druhé album Vzduchoplavec (2010) loni získalo Anděla v kategorii elektronická hudba, tato slova jen potvrzuje.

Kubátkova muzika, v níž spojuje rozdílné elementy v konzistentní celek, je stejně libozvučná jako sofistikovaná. Slyšet v ní můžete prvky house, d"n"b, ambientu, downtempa ale i electropopu. Doprovodit se jí tak můžete nechat takřka kamkoliv a pokud jí při tom necháte hrát dominantní roli, těšte se na zážitek, který i dobře známá místa promění v prostranství plná překvapení a zážitků.

Právě takovým místem se 21. července stane i pražský klub ROXY, kde Kubatko namixuje atmosférický deep house set včetně svých autorských skladeb. Na hlavní stage budou kromě něj "čarovat" také Radio 1 resident DJs Josef SedloňDan Cooley a těšit se můžete i na kouzla residentního VJe Bit Cheekly.

Akce začíná ve 22:00Do 24:00 je VSTUP ZDARMAod 24:00 za 100 czk.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016