PARTYINFO

 

CZECH THIS FUTURE #10

Datum konání:
14.07.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Zooropix, Alexx van den Berg, DJ TiGi, Joe Cormack, Paul Andrews, Sandeagle
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Desáté vydání Czech This Future v klubu Touster

Kdo by to na začátku čekal - a ejhle! Je to tu. Klubovka Czech This Future se "dožívá" kulatého desátého dílu. Jak je ovšem zvykem téhle série, těch důvodů ke slavení bude více než dost. Narozeniny oslaví Flash, DJ TiGi a reportér rave.cz Paya. Ale CTF - modří už vědí - není jen o tom, že se potřepe oslavencům rukou a vyrazí se domů - to hlavní je samozřejmě music!

 

vystoupení na minulém díle tento DJ a začínající producent nakopnul kariéru a pohled do seznamu jeho minulých i budoucích vystoupení napovídá, že ač je zařazen na první místo v line-upu, nudit návštěvníky určitě nebude.

Jako další se představí jeden z oslavenců a zároveň jeden z rezidentů akce DJ TiGi. Ten si jako obvykle střihne setík postavený na proggy/tech house s výlety do stejných subžánrů z trancové strany.

Další stálicí line-upu bude Alexx van den Berg. Hudebně se tento DJ pohybuje v hodně podobných vodách jako TiGi. Kořením jeho show je navíc využívání možností hraní z midi controllerů a také vlastní mash-upové kousky.

A dál - položka line-upu, bez které si Czech This Future lze jen těžko představit - Zooropix! Démon za mixákem, kterého asi většina zná díky jeho energickým full-on psy setům, si na výroční pokračování připravil překvapení: set poskládaný z oblasti trance music uplynulé dekády. Ano, poprvé a nejspíš taky naposledy tak na CTF nebude hrát psytrance a naservíruje nám tracky, na kterých začínal.

Dále se návštěvníkům představí Paul Andrews. Ten už na Czech This Future představil hodně svých hudebních tváří. Tentokráte to prý bude ta tech-trancová. To jistě slibuje - jak jsme ostatně u tohoto pána zvyklí - technicky čistý sekec mazec.

Posledním, kdo se rovněž po úspěšném vystoupení v minulém pokračování představí, je liberecký Sandeagle. Znalcům uplift trance tohoto borce určitě není nutné představovat. Vedle DJingu je z celého line-upu nejaktivnější na poli produkčním a jeho kouskům se dostává supportu od těch největších jmen světové EDM scény.

Deset: děti ve věku 10 let jdou na druhý stupeň ZŠ a začínají víc zlobit. CTF bude určitě zlobit minimálně stejně i nadále. Za 10 pokračování se za jeho mixem vystřídaly přes dvě desítky DJs, Czech This Future prošlo kluby po celé Praze a na parketu se v součtu pobavilo určitě přes tisíc lidí - vždyť návštěva dvakrát dosáhla (nebo i přesáhla) 200 kousků, což na malou klubovku není zas tak špatné číslo.  Pořadatelé tedy doufají, že 10 je jen začátek!

C Ya On Da Floor :-) V sobotu 14. července, v den oslavy pádu Bastily, v pražském klubu Touster, co by kamenem dohodil na Palmovku. A pozor, samozřejmě, jako obvykle, gratis! Mimo to, do desíti večer jsou všechny koktejly za polovic a i po celý večer bude připravena speciální akce na drinky! Dorazte v hojném počtu a společně si znovu vychutnejte nezaměnitelnou atmosféru, která je nedílnou součástí každé CTF a která z ní činí poměrně vyhlášenou českou trancovou sérii :-)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016